Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Цифрова телевизия
24 мар
2014
 
 

Мтел свали цените за фиксираните си услуги

С 5 до 8 лева месечно са намалени цените на пакетните и самостоятелните оферти за фиксиран рина интернет и ТВ

3767 прочитания

От днес Мтел сваля цените на предложенията си за високоскоростен интернет и цифрова телевизия, като новите оферти „ще спестят на потребителя между 5 и 8 лева спрямо стандартните досега условия", заявиха от телекома, допълвайки, че цените важат за съществуващи абонати на мобилните услуги на Мтел. Потребителите трябва да са ползвали мобилни телефонни услуги на телекома от не по-малко от 3 месеца или да са клиенти на предплатената услуга Прима, които прехвърлят номера си.

По този начин домашен интернет със скорост 30 Mbps ще струва по 9,90 лева месечно, а 50 Mbps - 11,9 лева месечно, като стандартните цени за двете предложения са съответно 15,9 лева и 19,9 лева, обясняват от Мтел. Безплатен Wi-Fi рутер се полага на всички абонати, които имат договор за интернет (самостоятелно или в пакет).

Пакетите с включен 30 Mbps интернет и цифрова телевизия, ще се предлагат на мобилните абонати за 14,9 лева, 23,9 лева или 27,9 лева, като в тези пакети са включени съответно 45, 110 и 160 телевизионни програми. „За нови клиенти на мобилни телефонни услуги тези пакети струват между 19,9 лева и 32,9 лева месечно", коментират от компанията.

Пакетите с 50 Mbps интернет и цифрова телевизия са намалени с до 8 лв. спрямо стандартните цени за нови абонати.

Цените по новите оферти са валидни при двугодишен абонамент за фиксиран интернет или за фиксиран интернет и телевизия. Тези услуги могат да се ползват в местата с покритие на оптичната мрежа на Мтел - Бургас, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Девня, Лясковец, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Шумен. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас