Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Виртуализация и облаци
27 фев
2014
 
 

Toshiba и NTT ще предлагат инфраструктура като услуга

В момента Toshiba предлага облачни услуги от типа IaaS в Япония и ще използва Enterprise Cloud на NTT, за да предостави достъп до тях по целия свят.

4990 прочитания

Глобално партньорство за предлагане на облачни услуги обявиха Toshiba Corporation и NTT Communications. Съгласно споразумението, центърът за данни и клауд компютинг базирани услуги на Toshiba ще бъдат предоставяни на клиентите по цял свят от NTT Com Enterprise Cloud. Първоначално услугите ще започнат да се предоставят в Северна Америка и Азия от април, след което се очаква и експанзия към Европа.

В момента Toshiba предлага облачни услуги от типа IaaS (Infrastructure as a service – Инфраструктура като услуга) в Япония и ще използва Enterprise Cloud на NTT, за да предостави на потребителите възможност да разширяват и управляват своите дейности от всяка една точка по света.

NTT Communications (NTT Com) е подразделение на Nippon Telegraph and Telephone (NTT) Corporation. NTT предлага услуги в сферата на мрежовото управление, сигурността, и др. услуги за крайни потребители, корпорации и държавни структури. Компанията оперира в над 30 страни в Азиатско-тихоокенаския регион, Европа и Америка. Toshiba и NTT вече имат изградени партньорски отношения – Toshiba доставя на NTT системи за съхранение на данни за употреба в определени области на Enterprise Cloud.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас