“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
26 фев
2014
 
 

» “ компании с награди на годишните награди на Ѕ‘ЅЋ

ћобилтел, “елерик, ћусала —офт, ≈сри Ѕългари€ и Globul са сред отличените компании по време на единадесетите годишни награди за отговорен бизнес на Ѕългарски€ форум на бизнес лидерите (Ѕ‘ЅЋ).

4125 прочитани€

ћтел спечели второ м€сто в категори€та „»нвеститор в човешки€ капитал” за проекта си „Top performers”. “ой има за цел да отличи хората с най-високи резултати и постижени€ в компани€та. ¬ знак на признание за техните усили€, избраните служители получават различни придобивки, сред които финансов бонус и възможност за допълнително обучение, съответстващо на професионалната им област.

ѕърво м€сто в категори€та зае „≈« Ѕългари€ за проекта „„≈« – инвеститор в здравето и знанието на служителите”. “ой е част от политиката на компани€та за осигур€ване на непрекъснати възможности за професионално и личностно развитие на служителите. “ретата награда отиде при ≈нерго-ѕро ¬арна за проекта „‘онд за лечение на служители“, който подкреп€ финансово и морално служителите на компани€та и техните семейства, нуждаещи се от скъпоструващо лечение.

“елерик спечели гол€мата награда в категори€та „»нвеститор в знанието” за проекта си „јкадеми€ на “елерик”. »нициативата предостав€ безплатно обучение в областта на информационните технологии и разработката на софтуер за хора от всички възрасти.

¬тора позици€, с конкурса си по програмиране CodeIT, зае ћусала —офт.

“ретата награда е за ≈врофутбол с проекта „√отови за успех”, с който компани€та осигур€ва стипендии за обучение на младежи в неравностойно положение.

≈сри Ѕългари€ спечели второ м€сто в категори€та „»нвеститор в околната среда” за изработката на онлайн карти и пространствени анализи за всички етапи на кампани€та на bTV „ƒа изчистим Ѕългари€ за един ден”.

ѕървото м€сто в категори€та зае ≈копак Ѕългари€ за мобилни€ образователен център „3D ≈кобус”, благодарение на който 80 хил. деца в 500 училища и 5 хил. служители в 80 общини са обучени в разделно събиране и отговорност към околната среда и обществото. “рето м€сто получи „≈« –азпределение Ѕългари€ за инвестици€та си в опазването на околната среда и биологичното разнообразие, с ко€то  компани€та опазва живота на щъркелите и белоглавите лешо€ди.

Globul спчечели гол€мата награда в категори€та „»нвеститор в обществото” за проекта „GLOBUL подкреп€ създаването на ƒневен център за хора с интелектуални затруднени€”. ÷ентърът  създава среда за адаптаци€ в обществото на хората с леки интелектуални затруднени€, като им осигур€ва независимост и така подпомага дългосрочното решаване на този значим социален проблем.

Ќа второ м€сто в категори€та бе класирана –айфайзенбанк за  дарителската инициатива „»збери, за да помогнеш”, с ко€то обществено значими проекти на неправителствени организации, болници, пациентски организации и др. получават финансова подкрепа. “ретото м€сто бе отсъдено на ѕощенска банка за проекта The No Project/PLAY 4 CHANGE, който цели информираност за проблема с трафика на хора.

ѕовече информаци€ за конкурса, както и останалите категории и участници, можете да намерите тук.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас