Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Инфраструктурно управление
26 фев
2014
 
 

Ericsson, SAP и Telenor разширяват M2M партньорството си

Компаниите вече внедряват M2M решения в големи мултинационални компании.

12567 прочитания

Една година след обявяване на партньорството, Ericsson и SAP са успели заедно с Telenor Connexion да предложат цялостно M2M решение за големите предприятия. Трите компании са приотизирали „изпреварваща" поддръжка на индустриално оборудване и машини, като вече са сключили договори за проекти в мултинационални корпорации, обявиха компаниите по време на Световния мобилен конгрес 2014.

M2M свързаността създава огромни масиви от големи данни, чиято обработка в реално време има потенциал да направи революция в индустрията. „Изпреварващата" поддръжка дава основата за систематизирано знание, базирано на целевото събиране на данните, което да подобри проектирането на машините, надеждността и ефективността на работата им, както и приходите на услуги и в крайна сметка удовлетвореността на потребителите.

Ericsson, SAP и Telenor успяват заедно да предложат облачни решения на предприятията съобразно конкретните им нужди. Например съвместно решение за компаниите за комунални услуги, фокусирано върху интелигентното отчитане на датчиците, е базирано на платформата на Ericsson Device Connection Platform, софтуерните системи на Ericsson BSS и Service Enablement, и върху анализите на SAP HANA. То дава възможност на предприятията да реализират нови свързани бизнес модели. Според Gartner, ако компаниите в класацията Fortune 1000 подобрят използваемостта на данните само с 10%, ще вдигнат общите си годишни приходи с над $2 млрд. 

CW/Б

ЕТИКЕТИ:
EricssonM2MSAPMWC 2014
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас