Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
17 фев
2014
 
 

Новa тарифa на Мтел прехвърля неизговорени минути

Плановете Мтел трансфер включват минути за национални разговори и до 10 GB мобилен интернет.

5492 прочитания

Нови тарифи „Мтел трансфер", които дават възможност на абонатите да прехвърлят неизговорените минути за национални разговори към плана за следващия месец, обяви Мобилтел. Плановете се предлагат във варианти XS, S, M, L и XL, като включват съответно 100, 200, 300 и 600 минути за национални разговори към всички мобилни и фиксирани мрежи, а планът XL предоставя разговори „на корем", т.е. без никакви ограничения (в допълнителните условия на сайта не фигурира определението „в рамките на разумното потребление).

Месечната такса за тези нови планове варира от 9,9 лв. за XS варианта до 99,9 лв. за „неограничената" версия XL. Освен минути за разговори, Мтел добавя в плановете M, L и XL и трафик за данни на максимална скорост, съответно 500 MB, 1 GB и 10 GB. Цената за 1 MB при плановете XS и S e 60 ст.

За всички тарифи Mтел Трансфер (с изключение на XS) разговорите към абонатите на Мтел и всички фиксирани мрежи ще бъдат безплатни дори след изчерпване на включените минути, но обажданията към други национални мобилни мрежи ще се таксува по 34 ст./мин.

Прочетете още: 63% от мрежата на Мтел поддържа 42 Mbps, заявиха от оператора

Неизползваните минути, включени в месечната такса, се прехвърлят автоматично към следващия период на таксуване, като максималният брой прехвърлени минути не може да надвишава броя на първоначално включените в тарифния план, обясняват от Мтел. Освен това включените в тарифните планове национални минути не се ползват за изходящи разговори към кратки номера, номера за услуги с добавена (включително към номера 131 и *88, Musicall, Mtel+, STUDIO 88, мобилния портал за забавления), към номера за данни и факс, както и за изходящи WAP повиквания, обясняват от оператора.

Тарифите се предлагат само при сключване на договор за срок 12 или 24 месеца. Компанията предлага и няколко смартфона на HTC, ZTE и Samsung на промоционални цени за избралите новите тарифи Мтел трансфер. HTC One например струва 26,9 лв. на месец, HTC One mini – 17,9 лв./месечно при избора на план XL и договор за 2 години. По-ниският клас ZTE Blade III и Q се предлагат съответно за 2,9 лв. и 4,9 лв. на месец при абониране за Мтел Tрансфер M, a при същия план Samsung Galaxy Trend Lite и Galaxy Young се продават по 6,9 лв. на месец. 

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас