Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
11 фев
2014
 
 

Experian с награда за инвестиции в България

В рамките на 5-годишен период компанията ще разкрие 150 нови работни места и ще се инвестира близо 21 млн. лв.

3866 прочитания

Сертификат за инвестиция клас А получи Еxperian от Министерството на икономиката и енергетиката на България. Признанието е за инвестиционния проект "Оптимизиране и развитие на бизнес процеси и високотехнологични решения", съгласно който в рамките на 5-годишен период (2013-2018 г.), ще бъдат разкрити 150 нови работни места и ще се инвестират близо 21 млн. лв.

Според компанията, в тази сума се включват разходи за възнаграждения, техническо оборудване и наем на помещения за допълнително наетите 150 служители. Плановете за разширение на част от екипите на компанията бяха обявени през септември 2013 и 40% от споменатия брой служители са вече наети.

Анна Янева, зам. министър на икономиката и енергетиката и  Мая Миланова, оперативен мениджър на Еxperian България

Награждаването се състоя на официална церемония в Министерството на икономиката и енергетиката. Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева връчи на Мая Миланова, оперативен мениджър на Еxperian България, инвеститорския сертификат — клас А.

"Наградата е признание и последващ резултат от реализацията на плановете ни за инвестиране и разширяване в България — коментира Миланова. — За изминалата година увеличихме с близо 50% локалния екип в различни сфери — QA, developers, аналитици, мениджъри проекти и продължаваме да увеличаваме броя на служителите си. Плановете ни за тази година включват разширение на дейността тук и утвърждаване на българския офис като ключов център за компанията, активно привличане на добри специалисти и работа по едни от най-популярните продукти на Еxperian в световен мащаб."

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас