Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Център за данни
05 фев
2014
 
 

Лаборатория на Ericsson стимулира развоя на SDN приложения

В лабораторията на Ericsson разработчиците на SDN от общността OpenDaylight ще тестват и интегрират приложенията и комутаторите.

5122 прочитания

Нова лаборатория, която ще подпомогне напредъка на общността OpenDaylight и ще даде възможност на разработчиците на софтуерно дефинирани мрежи (SDN) да интегрират, тестват и проверяват своите приложения в екосистема OpenDaylight, открива Ericsson. Лабораторията се намира в кампуса на Ericsson в Сан Хосе, Калифорния, и ще осигури среда, отворена за всички SDN разработчици на базата на съгласуван график.

Ericsson е сред основателите на проекта OpenDaylight и сътрудничи с останалите участници в проекта с цел разработване на платформи SDN и NFV (виртуализация на мрежовите функции) по проекта с отворен код OpenDaylight, включително за първата версия на софтуера с отворен код, наречена Hydrogen. Ericsson ще развива новата лаборатория в сътрудничество с общността OpenDaylight. Наред с Ericsson платинени членове на проекта са Brocade, Cisco, IBM, Juniper, Microsoft и RedHat, златни са NEC и VMware, а сред бронзовите личат имената на Intel, HP, Dell, Fujitsu, Radware, Huawei, ZTE и други.

Лабораторията започва работа по време на първата среща на OpenDaylight на 4 и 5 февруари 2014 в Санта Клара, Калифорния. SDN разработчици могат да се включат в работния й график, като изпратят е-писмо на ODLopenlab@ericsson.com, заявиха от Ericsson.

Прочетете още: Готова ли е вашата фирма за облачните услуги?

"Възможностите за програмиране на мрежата и оперативната й съвместимост са две ключови цели на проекта OpenDaylight, заяви Нийла Джак, изпълнителен директор на OpenDaylight. - Страхотно е, че Ericsson посвещава значителни ресурси в подкрепа на интеграцията и тестването на SDN и NFV иновации и приложения, разработени от общността."

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас