Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
31 яну
2014
 
 

ERP.BG с 15 внедрявания на и 1,2 млн. лв. приходи през 2013 г.

Те са реализирани в секторите търговия и дистрибуция, производство, счетоводно-консултантски услуги, геодезия и картографиране и др.

4323 прочитания

15 проекта за внедряване на системи за управление на бизнеса и над 100% ръст в продажбите на своята ERP система отбелязва ERP.BG през изминалата 2013 г. Компанията е генерирала оборот от 1,2 млн. лв. Според разбивката по дейности, предоставена от софтуерния разработчик, най-висок е бил ръстът при услугите по внедряване на софтуерни решения – 254%, спрямо 2012 г. 142% е повишаването при клауд услугите и 117 на сто – при развойната дейност. Минимален спад се отбелязва при услугите по поддръжка.

Проекти са били реализирани в секторите търговия и дистрибуция, производство, счетоводно-консултантски услуги, геодезия и картографиране и др. През посочения период решението на компанията, EnterpriseOne, е инсталирано на почти 200 нови работни места.

„Ръстът на дейността ни през отминалата година се дължи до голяма степен на правилното позициониране на компанията ни като доставчик на едно от малкото изцяло мобилни български ERP решения с пълноценни BI и CRM модули – сподели Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG. – През последните години инвестирахме много усилия в превръщането на EnterpriseOne в едно модерно бизнес софтуерно решение, достъпно през настолен компютър, уеб интерфейс и мобилен телефон, което отговаря напълно на най-новите тенденции в сектора. Затова очаквам през 2014 г. положителната тенденция да се запази.“

През изминалата година година ERP.BG е привлякла и два нови партньора в София и в Плевен, които ще консултират и предлагат продуктите на компанията. Тя е разширила и обхвата на своите социални дейности, разгръщайки партньорства с университети, читалища, организации за стартиращи предприемачи и други неправителствени каузи.

ЕТИКЕТИ:
ERP.BGEnterpriseOne
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас