Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
16 дек
2013
 
 

Целум България обяви нови партньорства

3876 прочитания

Целум България съобщи в информационния си бюлетин за няколко нови партньорства, свързани с мобилното приложение CellumPay, което може бъде инсталирано на всеки смартфон с операционна система iOS, Android или Windows Phone.

Сред новите партньори е ofertopedia.com – сайт с предложения за сделки със специална отстъпка, като ваучери за театри, СПА, пътувания и др. Потребителите могат през мобилното приложение CellumPay да изберат оферта, да се кликне на бутона "Купи сега" и в начин на плащане да се избере CellumPay, което предоставя специална отстъпка от 10%.

В началото на декември CellumPay активира мащабен проект с друг нов партньор – BG menu, сайт с предложения за поръчка на храна от ресторанти, сладкарници, магазини, както за покупка на билети за различни събития. При използване на приложението CellumPay като метод за разплащане, при поръчка потребителят трябва да оторизира плащането с личния си MPIN. Клиентът, поръчал чрез CellumPay, получава 7 лв. отстъпка за всяка поръчка над 10 лв.

След първия си партньор в областта на таксиметровите услуги - „Грийн такси“ в гр. София, CellumPay избра следващата си ключова дестинация и сключи договор с таксиметровата компания „Такси 1“ от гр. Пловдив. От началото на следващата година пловдивчани ще бъдат улеснени и ще могат да заплащат сметките си директно от своя смартфон.

CellumPay сключи първия договор с един от най-големите разпространители на концертни билети в България – Ticketstream. В началото на следващата година за първи път на родния пазар ще се предложи закупуване на билети от разстояние директно чрез CellumPay QR код през смартфона на крайния потребител.НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас