Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
13 дек
2013
 
 

Нови сторидж и мрежови решения от Dell

Компанията представи нови EqualLogic продукти и нови мрежови комутатори.

4595 прочитания

Нови корпоративни решения за съхранение на данни и нови мрежови решения представи Dell. Новите решения допълват EqualLogic портфолиото сторидж и предлагат по-висока скорост на безжична свързаност и опростена платформа от мрежови комутатори.

Според компанията новите EqualLogic продукти разширяват възможността на  Dell  да доставя флаш носители на цената на дискови решения за потребителите, благодарение на модула PS6210. Също така решенията позволяват бързо разгръщане и скалиране на мрежови платформи и според Dell позволяват редуциране на капиталовите разходи с повече от 50%.

Подобрения има и при софтуера на компанията. С нови версии са Dell EqualLogic Array Software (версия 7.0) и EqualLogic SAN Headquarters (версия 3.0). От компанията допълват, че всичкият  EqualLogic софтуер се предлага без допълнително заплащане за клиентите с договори за активна поддръжка.

Според Dell много клиентски мрежи все още използват скорост от 10/100Mbps, като скоростта към основата на мрежата е 1GbE. В тази насока компанията предлага 1GbE и 10GbE комутатори серия N. Новост при тях е операционната система от корпортивен клас, която използва прости и познати команди и си взаимодейства с основната конфигурация и процеси с всички N-Series комитуриуми възможности, което позволява постоянна конфигурация, мениджмънт и решаване на проблеми.

Компанията представи и Networking C-Series – нови модулни, напълно резервирани 1/10/40 GbE комутатори за корпоративни и крайни клиентски среди с висока плътност. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас