Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
13 дек
2013
 
 

Нови сторидж и мрежови решения от Dell

Компанията представи нови EqualLogic продукти и нови мрежови комутатори.

4361 прочитания

Нови корпоративни решения за съхранение на данни и нови мрежови решения представи Dell. Новите решения допълват EqualLogic портфолиото сторидж и предлагат по-висока скорост на безжична свързаност и опростена платформа от мрежови комутатори.

Според компанията новите EqualLogic продукти разширяват възможността на  Dell  да доставя флаш носители на цената на дискови решения за потребителите, благодарение на модула PS6210. Също така решенията позволяват бързо разгръщане и скалиране на мрежови платформи и според Dell позволяват редуциране на капиталовите разходи с повече от 50%.

Подобрения има и при софтуера на компанията. С нови версии са Dell EqualLogic Array Software (версия 7.0) и EqualLogic SAN Headquarters (версия 3.0). От компанията допълват, че всичкият  EqualLogic софтуер се предлага без допълнително заплащане за клиентите с договори за активна поддръжка.

Според Dell много клиентски мрежи все още използват скорост от 10/100Mbps, като скоростта към основата на мрежата е 1GbE. В тази насока компанията предлага 1GbE и 10GbE комутатори серия N. Новост при тях е операционната система от корпортивен клас, която използва прости и познати команди и си взаимодейства с основната конфигурация и процеси с всички N-Series комитуриуми възможности, което позволява постоянна конфигурация, мениджмънт и решаване на проблеми.

Компанията представи и Networking C-Series – нови модулни, напълно резервирани 1/10/40 GbE комутатори за корпоративни и крайни клиентски среди с висока плътност. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас