“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
12 дек
2013
 
 

»“ мениджъри за 2013: CIќ на Bauhaus Ѕългари€, јлкомет и ћтел

Ќаградите в шести€ конкурс Д»“ мениджър на годинатаУ б€ха връчени в 3 категории Ц У»новацииФ, У≈фективностФ и УћениджмънтФ.

7330 прочитани€

—ветослав Ѕогданов, »“ мениджър на BAUHAUS Ѕългари€, √еорги јпостолов, ръководител на отдел "»нформационно обслужване" в јлкомет јƒ, и ѕламен «юмбюлев, директор на дирекци€ "≈ксплоатаци€ на телекомуникационна мрежа и »“" в ћобилтел получиха наградите "»“ мениджър на годината" за 2013 г. в шестото издание на едноименни€ конкурс, организиран от ICT Media в лицето на сп. CIO и  лубът на »“ мениджърите в Ѕългари€.

ѕламен «юмбюлев, директор на дирекци€ "≈ксплоатаци€ на телекомуникационна мрежа и »“" в ћобилтел, —ветослав Ѕогданов, »“ мениджър на BAUHAUS Ѕългари€, и √еорги јпостолов, ръководител на отдел "»нформационно обслужване" в јлкомет јƒ, получиха наградите "»“ мениджър на годината" за 2013 г.

“римата »“ специалисти б€ха отличени в традиционните вече категории „»новации", „≈фективност" и „ћениджмънт". Ќаградите на б€ха връчени на тържествена церемони€ на 11 декември в хотел "Ўератон" от √еорги “одоров, зам.-министър на транспорта, »“ и съобщени€та,  расин ƒимитров, зам.-министър на икономиката и енергетиката, и ћирослав ¬ичев, председател на ”— на  луба на »“ мениджърите в Ѕългари€ и член на ”— и изпълнителен директор на Ѕанка ƒ— 

ѕрочетете още: »“ мениджърите тр€бва да промен€т работата на »“, за да подобр€т прежив€ването на клиентите

ѕламен «юмбюлев от ћтел бе отличен в категори€та „ћениджмънт", който управл€ва екип от над 200 специалисти, а ръководената от него дирекци€ "≈ксплоатаци€ на телекомуникационна мрежа и »“" осигур€ва поддръжката на всички информационни и комуникационни решени€, работещи в компани€та. —ред стратегическите приоритети на тази дирекци€ са качество, иновации и оптимизирани разходи

»“ шефът на јлкомет √еорги јпостолов е тазгодишни€т победител в категори€ "≈фективност". ѕрез последните 10 г. компани€та е инвестирала в модерно и съвременно оборудване над 80 млн. евро. «а компани€та ефективно фунциониращата »“ инфраструктура е критично важна, защото ц€лото оборудване в јлкомет комуникира през тази инфраструктура. ”сили€та на »“ екипа и негови€т ръководител √еорги јпостолов също са фокусирани върху ефективността, което е отчетено от журито на конкурса.

ѕобедител в категори€ "»новации"е —ветослав Ѕогданов, »“ мениджър на BAUHAUS Ѕългари€. ѕрез последната година в компани€та са реализирани редица проекти, които имат €сно изразено положително вли€ние и в трите области - ефективност, удобства за клиентите и иновации. Ўирокото приложение на мобилните технологии във всички тези направлени€, въведеното специфично информационно решение за управление на клиентски карти и бонуси, както и внедрени€т софтуерен продукт за 3D проектиране (какъвто все още не може да се види в повечето подобни търговски центрове), са основите фактори журито да отличи »“ мениджъра на BAUHAUS именно в категори€ "»новации".

„«а мен е много важно да поздрав€ за успеха един реализиран мениджър и то в област, в ко€то всеки от нас е потенциален потребител", за€ви при връчването на наградата √еорги “одоров, заместник-министър на транспорта, »“ и съобщени€та. “ой посочи, че победител€т в категори€ „»новации" на конкурса е ръководител на екип, който през изминалата година е въвел редица мобилни технологии в търговски€ център за строителни материали и стоки за ремонт. 

“радиционната специална награда, учредена в памет на явор ƒимитров, един от основателите на клуба на »“ мениджърите и член на ”— на клуба, бе връчена на јнтонио «ахариев, »“ мениджър в “андем – ¬.

“радиционната специална награда, учредена в памет на явор ƒимитров, един от основателите на клуба на »“ мениджърите и член на ”— на клуба, бе връчена на јнтонио «ахариев, »“ мениджър в “андем – ¬.

Ўест стипендии

«а втора поредна година  лубът на »“ мениджърите в Ѕългари€ даде и стипендии "CLUB CIO" на ученици с постижени€ в областта на точните науки, като тази година те б€ха общо шест. ¬с€ка стипенди€ е на стойност 1200 лв. и целта й е да насърчи из€вени млади хора към професионална ориентаци€ в областта на приложението на »“ за целите на бизнеса. ”чениците, които тази година поличиха стипендии, са ¬алери€ —танева, от ћатематическа гиманзи€ "ƒ-р ѕетър Ѕерон", ¬арна, ѕетър √айдаров от ќћ√ "јкад.  ирил ѕопов" (отличен втори път със стипенди€та CIO Club), ѕловдив, ’ристиан ’ристов от русенската математическа гимнази€ "Ѕаба “онка", Ѕожидар √анев,  ристи€н ÷ъклев и јлександър „ергански от —офийската математическа гимнази€ "ѕ. ’илендарски".

ѕартньори на церемони€та "»“ мениджър на годината" б€ха Andrews Fashion, Ѕорика Ѕанксервиз, ”ни редит Ѕулбанк.

ѕреди церемони€та се проведе и кръгла маса на тема "»“ за оперативна дисциплина, гъвкавост и добавена стойност за бизнеса", като модератор бе ћирослав ¬ичев, председател на ”— на  луба на »“ мениджърите в Ѕългари€ и член на ”— и изпълнителен директор на Ѕанка ƒ— . ¬ кръглата маса участваха √еорги √еоргиев, »“ директор на Procredit Bank, јлександър «ахариев, търговски представител на Gartner в Ѕългари€, ÷ветанка √еоргиева, директор »“ в „≈« Ѕългари€,  ирил ѕетков, директор »“ в Bulstrad Vienna Insurance Group и ћарио »лиев, финансов бизнес партньор за ёгоизточна ≈вропа на Astra Zeneca (очаквайте подробности за дискуси€та).

ѕартньори на кръглата маса б€ха Andrews Fashion и ѕро редит Ѕанк. ÷€лото събитие протече със съдействието на Chivas, Dicota и Gartner. 

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас