Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
27 ное
2013
 
 

Нова геймърска външна аудио карта за лаптопи от ASUS

Xonar U7 Echelon Edition помага на играчите да локализират своите противници, дори и когато нямат пряка видимост към тях в самата игра.

7095 прочитания

ASUS обяви Xonar U7 Echelon Edition нова външна аудио карта за лаптоп със 7,1 канала. Тя се свързва посредством USB и според компанията запазва високото качество на звука, познато от предшественика й и носител на награди Xonar U7, като добавя военен камуфлаж на корпуса, използван при гамата Echelon.

ASUS Xonar U7 Echelon Edition

Съвременните игри предлагат доста повече елементи от графиката, посочват от ASUS. Геймърите искат да се потопят напълно в света на играта, за да могат да чуят, видят и победят своя съперник. Поради тази причина Xonar U7 Echelon Edition се предлага с технологията Sonic Radar, която дава значително предимство на геймърите, предоставяйки им звуков радар, на който се вижда къде намира източникът на шум в играта.

Като допълнение радарът може да се персонализира за улавяне на определени звуци като стъпки или изстрели. Това помага на играчите да локализират своите противници, дори и когато нямат пряка видимост към тях в самата игра, което осигурява значително предимство пред конкуренцията.

Xonar U7 Echelon Edition се предлага с последната версия на софтуера Sonic Studio Pro. Той осигурява на потребителите контроли като еквалайзер и баланс на каналите. Интерфейсът позволява извършването на фини настройки на Dolby Home Theater 4 за конвертирането на стерео в 5,1 или 7,1-канален съраунд звук.

Sonic Studio Pro разполага и с технологията Perfect Voice за намаляване на шума на звука. От ASUS посочват, че за разлика от други шумоподтискащи технологии, които разчитат на фазова инверсия, Perfect Voice използва алгоритми, за да отделя околните звуци от говора. Резултатът е кристално чиста комуникация по време на игри дори и в най-шумни условия, като игра в LAN. Аудиокартата разполага и с физически бутони за регулиране силата на звука на слушалките и на силата на микрофона. По този начин геймърите могат да правят настройки, дори и по време на игра, без да трябва да влизат в допълнителни менюта.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас