Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
22 ное
2013
 
 

Мобилтел внедри маркетинг решение на Teradata

Новото решение ще позволи на телекома да автоматизира своите маркетинг кампании и да подобри ефективността при избор на специфични потребителски групи за предлагане на индивидуални оферти.

3949 прочитания

Мобилтел завърши софтуерната миграция към решението за управление на кампании „Teradata Campaign Management“. Според двете организации то ще позволи на телекома да автоматизира своите маркетинг кампании и да подобри ефективността при избор на специфични потребителски групи за предлагане на индивидуални оферти.

Според Teradata телекомът вече има възможността да реализира по-успешни маркетингови кампании чрез прецизно насочване и комуникиране на предложения към избрани целеви групи. По този начин новото решение на Teradata ще разшири използването на продуктите и услугите на Мобилтел, подобрявайки и възможностите за изготвяне на индивидуален подход с индивидуални оферти и подходяща комуникация към клиентите на компанията.

“С внедреното решение можем да реализираме успешно принципите за data-driven маркетинг, използвайки много по-ефективно наличните данни за поведението и нуждите на клиентите – каза Петрана Киркова, отговаряща за таргетираните маркетигови кампании на Мобилтел. – Разполагаме с гъвкавост и възможност за прецизено таргетиране на нашите клиенти. Така до тях достигат навременни и персонализирани предложения, което осигурява и високо ниво на обслужване. С подкрепата на висококвалифицирания екип на Teradata миграцията беше завършена навреме и според зададените изисквания.“

Отличителна черта при разгръщането на новото решение в Мобилтел е бил изборът на стандартния data-driven модул за маркетингови данни, наречен “CMS Package for Telecommunications,” който улеснява избора на подходяща оферта за клиентите.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас