Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
18 ное
2013
 
 

Мтел обяви коледни оферти за фиксираните си услуги

Операторът предлага пакети от оптичен интернет и/или телевизия с включен таблет или лаптоп на атрактивна цена.

5025 прочитания

Пакети от оптичен интернет и телевизия, допълнени с таблети и смартфони на изгодни цени, обяви за Коледа Мтел. Те са предназначени за потребители, които сключат двугодишен договор за една или повече фиксирани услуги на оператора.

Коледното предложение, предоставящо 50 Mbps оптичен интернет, струва по 15,9 лв. на месец, като абонатите ще могат да си купят и таблет Lenovo A3000 или лаптоп HP2000 на специални цени. Пакетът от таблет Lenovo A3000 и 50 Mbps оптичен интернет за дома е на обща цена 24,8 лева на месец при двугодишен абонамент, а пакетът с лаптоп HP2000 ще струва 32,80 лева на месец при същия контракт.

При абониране за цифровата телевизия на телекома клиентите ще гледат пълния списък от 160 канала, включени в Разширения пакет в продължение на два месеца, без значение какъв пакет използват. За същия период те ще имат и достъп до каналите в пакета HBO & Cinemax HD, както и до съдържанието на Мтел видеоклуб, включващ стотици филми, сериали, детски предавания и музика, достъпни през услугата „Видео по поръчка".

Абониране за пакетна услуга интернет и цифрова телевизия осигурява възможност за покупка на 32-инчов LED телевизор Toshiba на цена 18,9 лева на месец в допълнение към двугодишния абонамент.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас