Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Виртуализация и облаци
15 ное
2013
 
 

Вътрешна конференция на VMware се състоя за пръв път в София

На 13 и 14 ноември VMware България организира в софийския офис т.нар. Customer Beta техническо събитие, осигуряващо среща и дискусия между разработчиците на компанията и потребителите на конкретни решения и продукти в сферата на управлението на виртуални и облачните инфраструктури.

4047 прочитания

Над 500 служители на VMware от търговските и развойни звена от региона ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка) са участваха във вътрешната конференция на компанията - VMware Tech Summit. За пръв път събитието бе проведено в София и в рамките на три дни участниците имаха възможност да научат всичко за следващата вълна от технологични и продуктови иновации на VMwarе.

Темите на VMware Tech Summit са покриха широк кръг от технологични аспекти, свързани със софтуерно дефинирания дата център – SDDC, автоматизацията и управлението на облачни инфраструктури, мрежова виртуализация и съхранение от ново поколение. Според компанията целта на събитието бе да подобри сътрудничеството между R&D екипите в цял свят. Специален гост на форума бе Рей О`Фаръл, старши вицепрезидент развойна дейност за облачни инфраструктури във VМwarе. Той е представил визията на компанията за бъдещето на облачните технологиите и възможностите, които те предоставят за бизнеса в новата ера на мобилните комуникации.

На 7 ноември в София се проведе и международния форум VMware Cloud Day, посветен на актуалните VMware технологии и продукти в сферата на виртуализацията и облачните архитектури. Лектори от САЩ, Швейцария, Полша, Австрия, Русия, Хърватия и България изнесоха своите презентации пред над 230 СIO, финансови директори, мениджъри и софтуерни разработчици. Това бе първият VMware Cloud Day у нас, част от серия събития на VMware в Средна Европа, започнали в средата на миналата година и посетени до този момент от над 1300 участници.

На 13 и 14 ноември VMware България организира в софийския офис т.нар. Customer Beta техническо събитие, осигуряващо среща и дискусия между разработчиците на компанията и потребителите на конкретни решения и продукти в сферата на управлението на виртуални и облачните инфраструктури. Сесиите  включват споделяне на визията за развитието на тези технологии, практически упражнения  за представяне на добри практики, както и предоставянето на обратна връзка от страна на клиентите на компанията. Това е второто подобно събитие, провеждано във VMware България в рамките само на тази година.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас