Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
15 ное
2013
 
 

Adata предствя SSD продукти на AIS’2013

Новите сторидж системи са проектирани както за сървърни приложения, така и интегриране в отделни компютри.

4068 прочитания

Adata ще представи две високопроизводителни SSD решения: сървърният SSD, модел SX1000L, както и принципно новото, PCIe базирано SSD устройство по време на 6-тата ежегодна Конференция за ускоряване на иновациите (Accelerating Innovation Summit – AIS’2013), на която компанията ще е и златен спонсор.

ADATA SX2000L

Сървърният SSD SX1000L е с 2,5” форм-фактор и представлява SATA 6Gb/sec решение, което се характеризира с презапасеност (включване на допълнителен капацитет, който е „невидим” за системата, но удължава живота на SSD устройството и повишава производителността му) и ефективна висока компресия на данните. Тъй като повечето данни в корпорациите могат да се компресират, SX1000L осигурява стабилна производителност, както и превъзходна издръжливост и надеждност. Скоростта на последователно четене достига 550 MB/sec, а последователния запис – до 500 MB/sec, с входно-изходни операции в секунда (IOPS) от порядъка на 75K и 45K (максимум 4K при четене и запис в случаен ред).

PCIe базираният SSD на Adata идва в M.2 форм-фактор от следващо поколение (Next Generation Form Factor - NGFF), както и 2,5-инчов размер, с водеща производителност при трансфер на данни – три пъти по-висока от SATA 6Gb/sec. Тези скорости се постигат без компромис с надеждността или опциите за размери – достъпни са капацитети до 2 терабайта. С поддръжката на AHCI и NVMe, полупроводниковият PCIe диск предлага усъвършенствана корекция на грешките (Enhanced Error Correction) с LDPC код, както и готовност за самокриптиране. Това водещо PCIe решение от второ поколение, представляващо система на чип (SoC) е  впечатляващо постижение по отношение на иновация, производителност и надеждност.
Конференцията за ускоряване на иновациите ще се проведе на 20 и 21 ноември в Сан Хосе, САЩ, и ще привлече лидери и експерти в ИТ индустрията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас