IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
бр. 42, 2013
04 ное
2013
 
 

»Ѕ√.Ѕ√ прекрат€ва дейността си в областта на платежните услуги

ќт 30.11-01.12.2013 г. порталът www.eBG.bg, както и всички останали системи, сайтове и услуги на eBG.bg в областта на плащани€та н€ма да бъдат достъпни и поддържани.

2050 прочитани€, 0 коментара

–ъководството на „»Ѕ√.Ѕ√“ јƒ взе решение за прекрат€ване на дейността си в областта на платежните услуги. ¬ тази връзка, считано от 30.11-01.12.2013 г. порталът www.eBG.bg, както и всички останали системи/сайтове и услуги на eBG.bg в областта на плащани€та н€ма да бъдат достъпни и поддържани.

“ова съобщиха от „»Ѕ√.Ѕ√“на 31 октомври в уведомление до своите клиенти, потребители и партньори. Ќовината е публикувана на 1 ноември и на сайта на дружеството.

ќт 30.11-01.12.2013 г. порталът www.eBG.bg, както и всички останали системи/сайтове и услуги на eBG.bg в областта на плащани€та н€ма да бъдат достъпни и поддържани.

¬ писмото екипът на „»Ѕ√.Ѕ√“информира:

"—ъветваме клиентите, в случай на необходимост - да извършат желаните проверки и справки в системата преди 30.11.2013 г. ¬ случай че ¬и е необходимо съдействие, в този период можете да се свържете с нас, както досега на контактите, посочени тук.

ћол€ да считате насто€щото писмо за едностранно волеиз€вление от страна на „»Ѕ√.Ѕ√“ јƒ, въз основа на което и на ќбщите услови€ на „»Ѕ√.Ѕ√“јƒ дружеството прекрат€ва договорите между „»Ѕ√.Ѕ√“ јƒ и своите клиенти.

ѕрез годините, наша основна цел винаги е била подпомагането на потребителите, бизнеса и администраци€та, чрез реализирането на електронни и мобилни услуги за улесн€ване на техните дейности и ежедневие, в частност и извършването на плащани€. Ѕлагодарим ¬и, че б€хте до нас и се извин€ваме за неудобствата, които можем да причиним с прекрат€ване на услугите. Ќад€ваме се в бъдеще отново да имаме възможността да ¬и бъдем от полза.

— пожелани€ за успехи и късмет!"

 оментари от  

 ќћ≈Ќ“ј–»

“р€бва да сте регистриран потребител, за да коментирате стати€та
"»Ѕ√.Ѕ√ прекрат€ва дейността си в областта на платежните услуги"    

Ќј…-Ќќ¬»

Ќј…-„≈“≈Ќ»

ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

‘ирмите представ€т
ƒигитален предприемач в Ѕългари€ Ц защо не. » “ иновации в полза на предприемачеството

ƒигитален предприемач в Ѕългари€ Ц защо не. » “ иновации в полза на предприемачеството

Ќа 27.11, в зала 6306, студентски център Дјмерика за Ѕългари€У, Ѕлагоевград, ще се проведе безплатно събитие, организирано от Ќационални€ офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“.
Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ участва в ”Ќ»“≈’ 2014

Ќационални€т офис за технологичен трансфер в сферата на » “ към Ѕј»“ участва в ”Ќ»“≈’ 2014

ћеждународната научна конференци€ ”Ќ»“≈’ 2014 се проведе през ноември в “ехнически унивеситет Ц √аброво

—лайдшоу

»нтервю

 лиентите на облачните услуги тр€бва да бъдат ограмот€вани лиентите на облачните услуги тр€бва да бъдат ограмот€вани

ѕрез 2020 г. обемът на свързаната с интернет информаци€ ще надхвърли 320 зетабайта, а преносът на данни ще расте с 30% годишно поне до 2016 г. —ъщевременно нивото на защита в облачните центрове за данни е много по-високо от онова, което могат да...

ѕриложени€

јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас