Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | LAN & WAN
30 окт
2013
 
 

TP-Link представи обновена версия на свой 300Mbps безжичен рутер

Капацитетът на TL-WR1043ND е достаъчен за VoIP разговори и обединени комуникации, HD видео, споделяне на големи файлове, онлайн игри и др.

8528 прочитания

Нова версия на своя 300Mbps безжичен гигабитов рутер TL-WR1043ND представи TP-Link. Моделът се отличава с обновен софтуер и представлява комбинирано мрежово устройство за безжични и фиксирани компютърни мрежи, интегрирано с 4 портов суич. Капацитетът на устройството е достатъчен VoIP разговори и обединени комуникации, HD видео, споделяне на големи файлове, онлайн игри и др.

 TP-Link TL-WR1043ND

TL-WR1043ND разполага с USB порт, чрез който може да се използва за споделяне на принтери, устройства за съхранение на информация и др. Големината на устройството е 225 х 141 х 30 мм., а трите външни антени обезпечават още по-високо качество на връзката. Освен това то позволява лесно създаване на WPA криптирана връзка и разполага с функция за ограничаване капацитета на всяко свързано устройство. Функцията Live Parental Control пък позволява на родителите – ако той се използва в домашни условия или на администраторите – ако работи в офис, да ограничат достъпа до определени услуги. Рутерът поддържа защита срещу DoS атаки (Denial of Service – предизвикване на отказ от услуги), опция за филтриране по IP адрес и по MAC адрес и други технологии за сигурност.

Моделът има широко приложение и може да бъде използван както в малки, така и в средни или големи компании, производствени предприятия, логистични центрове, хотели и учреждения. У нас той може да бъде закупен от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас