Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
18 окт
2013
 
 

HP обяви версия 2.0 на доживотната си гаранция Lifetime Warranty

HP Lifetime Warranty 2.0 осигурява на мрежовите потребители поддръжка навсякъде и по всяко време, твърдят от компанията.

5924 прочитания

HP обяви денонощна отдалечена поддръжка на мрежовите потребители, която в рамките на 3 години е без допълнителни разходи. Според новите условия на доживотната гаранция, наречени HP Lifetime Warranty 2.0, се добавя поддръжка по телефон 24/7 за продукти HP FlexCampus, HP FlexBranch и продукти за малкия и среден бизнес в рамките на до 3 години. Това е включено в продажната цена на посочените продукти, заявиха от компанията.

"Мрежите днес изискват непрекъсната поддръжка, за да се избегнат сривове или прекъсвания, каза Роб Ендерле, главен анализатор на Enderle Group. - Непрекъсваемостта в бизнеса е от критична важност и чрез Lifetime Warranty 2.0 HP първа добавя 24/7 телефонна поддръжка към съществуващата гаранция за подмяна на хардуер в рамките на следващия работен ден."

HP Lifetime Warranty 2.0 включва още подмяна в рамките на следващия работен ден на хардуерни компоненти като вентилатори и захранвания, техническа поддръжка и безплатни софтуерни актуализации през целия период на употреба на продукта.

Новата версия на гаранцията допълва портфолиото от допълнителни услуги на HP, например HP Proactive Care, чрез която специалистите на HP се грижат да предотвратяват прекъсванията и да решават проблемите, преди те да възникнат. Компанията предлага и услуги по разработка, валидиране и внедряване на мрежови решения.

"Организациите харчат милиони, за да поддържат мрежата си в работен режим, обяснява Бетани Майер, старши вицепрезидент и главен мениджър на отдела за мрежи в HP. - Нашата Lifetime Warranty 2.0 е част от стратегията ни за подобряване на бюджетирането на потребителите – предлагайки им спокойствие чрез денонощна поддръжка заедно с намаляване на оперативните разходи."

HP Lifetime Warranty 2.0 се предлага в цял свят без допълнително заплащане за продукти от сериите HP FlexCampus, HP FlexBranch и малки бизнес продукти. Денонощна поддръжка в рамките на до 3 години е включена в продажната цена на посочените продукти, допълват от компанията. 

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас