Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | PC периферия и аксесоари
15 окт
2013
 
 

Безжична мишка с бърз и прецизен скрол представи Logitech

Благодарение на специалното си скрол колелце, мишката позволява на потребителя да сърфира бързо и гладко през дълго документи, както и да се придвижва прецизно стъпка по стъпка в електронни таблици, фото албуми или плейлисти.

8713 прочитания

Нова пълноразмерна, контурна, безжична мишка представи Logitech. Според компанията Wireless Mouse M560 се отличава с дизайн, позволяващ удобно захващане както с лява, така и с дясна ръка, и гарантиращ часове комфорт и продуктивност.

Logitech Wireless Mouse M560

„Видяхме ясно различима нужда да предложим мишка, която да се справи с часовете скролване, търсене и кликване, които хората прекарват пред компютъра – каза Камелия Барбалата, регионален мениджър за Румъния и България в Logitech. – Wireless Mouse M560 прави достъпа до често използвани приложения и инструменти лесен и бърз, като същевременно предлага ново ниво на комфорт независимо от захвата на ръката.

”Logitech Wireless Mouse M560 притежава бутон за менюто на Windows 8, разположен зад колелцето за скролиране, който предоставя достъп до най-често използваните функции с едно кликване – включително до Apps Switch и Charms Bar. Мишката има и два допълнителни бутона за палеца, които позволяват лесно превключване между традиционния десктоп на Windows и новия пълноекранен интерфейс на Windows 8. Тези бутони могат да бъдат персонализирани според желанията на потребителя с помощта на софтуера Logitech SetPoint.

Logitech Wireless Mouse M560

Благодарение на специалното си скрол колелце, мишката позволява на потребителя да сърфира бързо и гладко през дълго документи, както и да се придвижва прецизно стъпка по стъпка в електронни таблици, фото албуми или плейлисти. Мишката се доставя с миниатюрния Logitech Unifying приемник, който практически изчезва в USB слота на компютъра, като така шансът да бъде повреден става минимален. Той също та позволява бъде добавена съвместима клавиатура, цифров блок или дори друга мишка Logitech без бъркотията и неудобството от ползването на няколко USB приемника.

Wireless Mouse M560 се очаква в наличност в края на октомври на препоръчителна цена от 44 евро.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас