Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
14 окт
2013
 
 

ERP.BG представи цялостния си мобилен подход при разработката на EnterpriseOne

Представянето бе по време на форума „CRM мобилност и нови канали за продажби“ в София

4255 прочитания

Всички ERP компоненти на EnterpriseOne са изцяло оптимизирани за мобилни устройства, твърди Иван Аржентински, управляващ партньор в компаниятаERP.BG представи цялостния си мобилен подход при разработката на своята ERP система EnterpriseOne. Управляващият партньор в компанията Иван Аржентински заяви на форума „CRM мобилност и нови канали за продажби“ на 10 октомври в София, че бъдещето не е в простото създаване на мобилно приложение към една система за управление на бизнеса, а в цялостния подход и изграждането на едно изцяло мобилно бизнес решение.

С помощта на този подход се постига оптимизация за мобилни устройства на всички компоненти от системата и тя няма ограниченията, поставяни от отделни мобилни приложения, посочи Иван Аржентински.

EnterpriseOne включва основни ERP компоненти, като CRM модул, бизнес анализи (BI), управление на производство, счетоводство, склад и др., и всички те са изцяло оптимизирани за мобилни устройства и сензорни екрани. Това позволява на мениджърите да управляват в движение дори много големи предприятия или групи от предприятия, изтъкна управляващият партньор, който акцентира и върху предимствата за продажбите, които предоставя мобилността.

CRM модулът на EnterpriseOne, например, позволява на търговските екипи да представят своите продукти в реално време, без значение къде се намират, да получават достъп в реално време до цялата свързана информация и да изготвят цялостни оферти още докато са при клиента, обясни той. При това тези оферти се записват веднага в системата и стават видими за всички оторизирани потребители на ERP системата, без значение къде се намират.

Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети, както и по-доброто управление на натоварването на сервизните екипи също са сред предимствата на цялостния мобилен подход на ERP.BG, добави Иван Аржентински.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас