Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
14 окт
2013
 
 

DTS проведе традиционния си технологичен ден

От началото на годината фирмата е ексклузивен представител и сервизен център на японския производител на електрически прекъсвачи Terasaki.

3065 прочитания

Фирма DTS (Data Transmission Systems) проведе своя традиционен технологичен ден, на който бяха представени решения на японската компания Terasaki и френската Socomec. Terasaki присъства отскоро в портфолиото на DTS. От началото на годината българската фирма е нейн ексклузивен представител и сервизен център за страната.

Terasaki ACB

Греъм Инглиш, регионален мениджър на Terasaki Еurope представи продукцията на компанията, предлагаща автоматични прекъсвачи за електрическо оборудване. Японската компания предлага три основни гупи прекъсвачи – въздушни (ACB – Air circuit breakers), прекъсвачи в лят корпус (MCCB – Molded case circuit breakers) и модулни прекъсвачи за DIN релса. Terasaki предлага още елетрически мултиметри и анализатори, реле-контролери за защита от токови утечки, разпределителни табла, както и безплатен софтуер за електрически дизайн, чиято цел е да помогне на клиента да избере правилния за него продукт.

Socomec GreenUPSDTS е дългогодишен представител на френския производител Socomec, известен най-вече със своите токозахранващи устройства. Представители на компанията изнесоха няколко презентации за широката й прдуктова гама, включваща UPS конфигурации, системи за втоматично превключване на резерва, измерители на електрически величини и софтуер за тяхното управление, както и фотоволтаични системи. По думите на Алеш Йенко, регионален представител на компанията за региона, Socomec е отбелязала ръст от над 40 на сто през последните 4 г.

ЕТИКЕТИ:
DTSSocomecTerasaki
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас