Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
26 сеп
2013
 
 

CellumPay пусна пазаруване с мобилна кошница у нас

Проектът е в партньорство с Техномаркет.

4058 прочитания

Пазаруване с мобилна кошница пусна за първи път в България доставчикът на услуги в областта на мобилните разплащания Целум България.

Проектът е в партньорство с Техномаркет. За първи път на българския пазар става възможно да се използва мобилния телефон като кошница за пазаруване, подобно на онлайн магазините. QR кодът на продукта се сканира – както от рафта в магазина, така и от всеки рекламен носител на Техномаркет (например тяхната уеб страница, промо брошура, дори и от телевизора). При сканирането се изпраща запитване до търговеца за наличност и се получава обратна връзка и визуализация на продукта с неговите технически характеристики, актуална цена и наличност директно на дисплея на смартфона.

С проекта на Целум България и Техномаркет за първи път на българския пазар става възможно да се използва мобилния телефон като кошница за пазаруване.

Всеки клиент може да сканира QR кодовете от етикетите на продуктите в магазините на Техномаркет или от уеб страницата на търговската верига и да избере дали веднага да закупи продукта или да го обсъди на спокойствие вкъщи с другите членове на домакинството. При извършване на покупката, избраният продукт може да бъде получен направо на адрес на купувача – в офиса или дома. Пазаруването с мобилна кошница носи и отстъпка от 5%, която се получава за всяка покупка заплатена чрез приложението CellumPay.

 

„Изключително сме щастливи, че само в рамките на седмица можем да съобщим толкова новини. Разширяваме се технически, партньорски и с нови услуги. Изцяло сме насочени към клиента и всичките ни действия са в отговор на това, което той ни диктува. Продължаваме лоялната програма „Пазарувай умно, печели умно!“ и стимулираме всички да се възползват от предимствата на световните методи на разплащане. Мобилната кошница е още една стъпка напред в тази посока”, Владимир Буюклиев, изпълнителен директор на Целум България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас