Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
16 сеп
2013
 
 

Ontotext представи платформа за търсене на работа във Великобритания

Проектът Yagajobs.co.uk дава достъп и до разнообразна информация за тенденциите в британския пазар на труда

4916 прочитания

Българската софтуерна компания Ontotext (Онтотекст), която е част от Sirma Group (Сирма груп), представи официално във Великобритания платформата YAGAJOBS: the UK Jobs Data API, чрез която лесно може да се търси информация за работни места по различни показатели в страната. Услугата предоставя достъп до милиони актуални свободни места, събрани от над 355 британски борси за работа и постоянно обновявани в една единна и изчерпателна база данни.

Yagajobs

Онтотекст е специализирана в семантичните технологии и семантичните бази данни. Компанията има сериозен опит на британския пазар, където на нейни разработки са базирани сайтовете на The British Museum, Националния архив на Великобритания, както и порталите на медийната група BBC за Летните олимпийски игри в Лондон и за Европейското първенство по футбол през 2012 г.

Новият проект на компанията във Великобритания предоставя разнообразна информация за ежедневните нужди на местния пазар на труда и на специфични негови сектори. Освен това сайтът позволява търсене и класифициране на информация по различни показатели, като работна позиция, местоположение, обхват на заплащането, дата на публикуване, тип работна позиция, тип и име на създателя на обявата и др. Платформата може лесно да бъде интегрирана с други софтуерни приложения, онлайн услуги, както и с разнообразни бизнес процеси посредством създаден от Онтотекст приложно-програмен интерфейс.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас