Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
13 сеп
2013
 
 

IDF 2013: Intel представи Intel Solid-State Drive Professional Family

5240 прочитания

Intel обяви на приключилия форум на разработчиците IDF 2013 твърдотелните носители Intel Solid-State Drive Professional Family, както и серията Intel Solid-State Drive Pro 1500. Преминаването към персонални компютри, базирани на SSD може да подобри продуктивността на служителите с 13%, сочи проучване, проведено от J. Gold Associates. Серията Intel SSD Pro 1500 позволява на ИТ отделите да повишат времето за работа на служителите и да намалят разходите със своите усъвършенствани функции за управляемост и сигурност, твърдят от компанията. 

Тази серия също така защитава информацията от непозволен достъп със корпоративен клас характеристики за сигурност, включително хардуеър-базирано 256-битово AES криптиране и стандартните за индустрията ключови протоколи за управление Opal. Серията Intel SSD Pro 1500 е проектирана да работи с 4-тото поколение процесори Intel Core с Intel vPro технология. С употребата на софтуера Intel Setup and Configuration Software, ИТ мениджърите могат да се справят с проблемите преди те да са възникнали, като управляват устройствата от разстояние и извличат диагностика на драйверите за проактивно проследяване на доброто състояние на съхранението на данни, твърдят от компанията.

Минимизирането на времето за престой сред разрастващата се мобилна работна сила, използваща мобилни компютри, е изключително важно за увеличаване на продуктивността и намаляване на IT разходите. Серията Intel SSD Pro 1500 отговаря на тази необходимост с нови, малки форм фактори, като М.2, представяйки усъвършенствани, нискоенергийни режими, които намаляват мощността в състояние на покой с повече от 90%, в сравнение с HDD. По-малките форм фактори и по-ниската мощност позволяват устройства с по-тънки профили и с по-голяма продължителност на живота на батерията, включително Ultrabooks, 2-в-1 устройства и традиционните РС-та. Intel SSD продуктите предлагат годишно ниво на грешка (annualized failure rates - AFR) под 1%. 

 

ЕТИКЕТИ:
IntelSSDIDFIDF 2013
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас