Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Настолни компютри
11 авг
2013
 
 

ASUS обяви нов PC моноблок - ET2301 с 23-инчов подвижен мултитъч дисплей

ET2301 има Full HD дисплей, който може да бъде поставен в легнало положение за по-лесно управление чрез допир.

5934 прочитания

ASUS представи нов настолен компютър от тип моноблок ET2301, подходящ за съвременните домашни потребители. Моделът е снабден с 23-инчов Full HD 10-точков мултитъч дисплей, който може да бъде поставен под различни ъгли и да се управлява само чрез допир. Настолният компютър използва четвърто поколение процесор Intel® Core™ i5 и i7, IPS технология на дисплея с широк ъгъл на гледане, технология ASUS SonicMaster Premium с мощни високоговорители и технологията за свързаност на настолни компютри Intel Thunderbolt™.

ASUS ET2301 AiO разполага с удобно разположени панти в горната и долната част на корпуса, които позволяват екранът да се накланя на 95 градуса. В изправено положение екранът е удобен за работа с мишка и клавиатура, а когато се наклони до легнало положение той позволява лесна употреба със сензорния мултитъч дисплей и операционната система Windows 8. 23-инчовият Full HD дисплей е със светодиодна подсветка и IPS технология на матрицата, осигуряваща ярки и наситени цветове при зрителен ъгъл от 178 градуса.

ET2301 има Full HD дисплей, който може да бъде поставен в легнало положение за по-лесно управление чрез допир.

Моделът е снабден с графична карта NVIDIA® GeForce® GT 740M, която осигурява по-висока производителност при игрите под последната версия DirectX 11, а технологията NVIDIA 3D Vision® добавя дълбочина на картината в игри, филми, снимки и видео клипове в YouTube.

ASUS ET2301 AiO е снабден с широк набор от последните налични възможности за свързаност. Wi-Fi 802.11ac за трансфер на данни със скорост до 867 Mbit/s. USB 3.0 и Intel Thunderbolt портовете поддържат постоянно разрастващия се набор от периферни устройства, използващи USB. Технологията ASUS AiCharger II позволява зареждането на смартфони и таблети от USB порт с 50% по-бърза скорост спрямо традиционните решения, дори когато настолният компютър е изключен. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас