Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
31 юли
2013
 
 

Нов VPN маршрутизатор на TP-Link осигурява гигабитова скорост на SMB

Моделът TL-ER604W на TP-Link поддържа до 30 IPSec тунела

6006 прочитания

Безжичен гигабитов VPN маршрутизатор, предназначен за малкия бизнес, обяви TP-Link. Моделът TL-ER604W предоставя висока производителност и гъвкави възможности за създаване на безжични мрежи, както и възможност за изграждане на защитена връзка с отдалечени офиси и потребители, обясняват от Ланком България, дистрибутор на тайванския производител.

TL-ER604W поддържа IPSec, PPTP и L2TP в режим клиент/сървър и осигурява изграждането на до 30 IPSec, 8 PPTP и 8 L2TP тунела. Максималният капацитет при задействана VPN функционалност е 38Mbps. Той е подходящ за защитено свързване на разклонени офисни мрежи, партньорски мрежи, както и няколко отдалечени дистрибутори или мобилни екипи, добавят от Ланком.

Маршрутизаторът дава възможност на администратора да ограничава достъпа до определени приложения, контролирайки онлайн поведението на потребителите. По този начин се ограничава достъпа до вредоносни сайтове, социални мрежи или програми за моментални съобщения, които намаляват производителността на служителите, обясняват от тайванския производител.

Нов VPN маршрутизатор на TP-Link осигурява гигабитова скорост на SMB  Моделът TL-ER604W на TP-Link поддържа до 30 IPSec тунела

 

TL-ER604W има две външни антени и максимален безжичен капацитет от 300Mbps. Разполага с 5 гигабитови порта, включително сменяем WAN/LAN порт за интелигентно разпределение на натоварването. Устройството поддържа отделна защитена безжична мрежа за гости (клиенти или бизнес партньори, намиращи се в офиса), както и няколко независими безжични мрежи за различните поделения или екипи на фирмата. Цената на устройството е около $108. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас