Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Фотоапарати
22 юли
2013
 
 

$299 ще струва Instagram-Polaroid фотоапаратът на Socialmatic

Фотоапаратът ще влезе в продажба в началото на следващата година, като се очаква приемането на предварителни поръчки да започне скоро

10445 прочитания

Socialmatic публикува във Facebook страницата си изображение, според което нейният тематичен Instagram-Polaroid фотоапарат ще струва $299. Продуктът ще влезе в продажба в началото на 2014 г. и голяма част от характеристиките му са вече известни, макар и да не е ясно дали няма да настъпят промени до премиерата.

Instagram-Polaroid фотоапаратът на Socialmatic ще струва $299 и официално ще излезе на пазара през първото тримесечие на 2014 г.

Все още не е ясно точно кога ще се появи фотоапаратът, нито пък къде и по какъв начин ще дебютира. От коментар на Socialmatic в нейната Facebook страница обаче стана известно, че компанията скоро ще започне да приема предварителни поръчки.

Фотоапаратът, зад чийто дизайн стои ADR Studio, е квадратен и изглежда като иконата на Instagram. Той ще позволи на потребителите не само да правят дигитални снимки, но и да слагат Instagram филтри върху кадрите си, да ги споделят във Facebook, Instagram, Twitter и Socialmatic Network, както и по имейл и MMS. Също така изображенията ще могат да се разпечатват директно от фотоапарата в стила на Polaroid благодарение на вградения Zink фотопринтер. При отпечатването към всяка снимка ще може да се генерира QR код, а в допълнение всеки разпечатан кадърм ще може лесно да бъде залепен върху различни повърхности благодарение на самозалепваща лента, намираща се на гърба на фотохартията.

За да предлага всички тези възможности, апаратът е базиран на версия на Android. Не е ясно обаче дали тази версия ще позволява на потребителите да свалят приложения от Google Play.

Според наличните сега данни, фотоапаратът ще предлага и 14-мегапикселова фронтална камера и 2-мегапикселова задна камера, с която потребителите ще могат лесно да си правят автопортрети. Ще има и вградена LED светкавица

За съхранение на кадрите има предвидена вградена памет от 4 GB, която ще може да бъде разширявана с SD-HDC карта, но не се знае дали ще има лимит за поддържаната памет на картите.

Екранът ще е сензорен, 4,3-инчов.

Фотоапаратът се очаква да дойде и със стерео високоговорители, Wi-Fi, 3G, Bluetooth и GPS свързаност.

Не е известно обаче колко RAM ще има и какъв процесор ще използва продуктът.

TechHive

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас