Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
14 юни
2013
 
 

Нов видеорекордер на D-Link записва от 8 камери едновременно

JustConnect DNR-2060-08P осигурява достъпна система за видеонаблюдение на малки фирми и училища.

3945 прочитания

Нов мрежов видеорекордер JustConnect DNR-2060-08P, записващ сигнал от 8 камери едновременно без специална инсталация, представи D-Link. Записващото устройство лесно се инсталира и може да се свърже с до осем IP камери на D-Link без необходимост от компютър или допълнителни комутатори. Системата се конфигурира в работен режим бързо и е готова да записва аудио и видео сигнали от всички мрежови камери едновременно, обясняват от D-Link България. Докато се извършва записа от камерите, живи кадри могат да се възпроизвеждат и да се прехвърлят. Софтуерът JustConnect вече е наличен в Германия, Австрия и Швейцария. „Технология е много подходяща за малки фирми като търговци на дребно, хотели или училища, които се нуждаят от професионална, лесна за използване и достъпна дигитална система за видеонаблюдение", добавят от компанията.

Рекордерът JustConnect разпознава камерите D-Link, автоматично ги интегрира в системата и започва да записва веднага. Изображенията моментално се показват на монитора или телевизора, свързан през HDMI или VGA порт. Устройството е първо по рода си, използвано в областта на аналоговото видеонаблюдение в IP камери, което разполага с функции на цифров видеорекордер.

JustConnect DNR-2060-08P

Рекордерът има място за шест 3,5-инчови твърди дискове SATA, които могат да съхраняват до 18 терабайта видеозаписи във висока резолюция. Осемте Ethernet порта PoE+ дават възможност за директно свързване и записване от множество IP камери едновременно, без дори да се налага да се включва компютър. Устройството поддържа както MPEG-4 и M-JPEG формати, така и H.264 и записва с висока разделителна способност 1080p.

Софтуерът JustConnect осигурява достъп до пълния набор от функции чрез дистанционно. Практична функции за запис за разпознаване на движение уведомява системата в момента, в който когато засече движение и автоматично започва да записва. В допълнение може да се зададе времеви интервал на камерата, през който да стартира или спира записа. Това намалява необходимото дисково пространство за съхранение и опростява процеса на администрацията. Мобилното приложение за JustConnect осигурява достъп до изображенията на живо от камерата през смартфон или таблет. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас