Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Съхранение на данни
07 юни
2013
 
 

Lenovo ще пусне облачно съхранение с връзка със социални мрежи

Услугата ще предлага безплатно 5 GB място за съхранение

4693 прочитания

Lenovo Reach поддържа операционните системи Windows, Android и iOS, а марката на устройството, през което се достъпва сайта, няма да е от значениеLenovo обяви тази седмица, че по-късно през годината ще пусне нова потребителска услуга - уеб сайт, наречен Lenovo Reach, който ще предлага безплатно 5 GB място за съхранение в облака и връзка със социални мрежи.

От 22 юни Lenovo Reach ще стане достъпен за ограничен брой потребители, за да може компанията да получи техните коментари и да подобри услугата преди да стане масово налична. Заинтересованите от бета програмата могат да се запишат за участие в нея, но само ако са в САЩ или Канада.

В допълнение към услугата за съхранение на файлове Lenovo Reach ще предлага и функция за съхранение и криптиране на потребителски имена и пароли, за да улесни потребителите в употребата на други сайтове и уеб услуги.

Потребителският интерфейс е интуитивен и консистентен през всякакви устройства, включително такива със сензорни екрани, заявиха от Lenovo.

Lenovo Reach поддържа операционните системи Windows, Android и iOS, а марката на устройството, през което се достъпва сайта, няма да е от значение.

Lenovo Reach играе фундаментална роля в нашия план да разширим облачните си услуги към потребителите по света“, коментира Марк Коен, вицепрезидент за софтуера и облачните решения в Lenovo.

Computerworld САЩ

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас