“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
06 юни
2013
 
 

Frontstep внедр€ва Infor SyteLine 8 в Ѕиомашиностроене јƒ по ќѕ– Ѕ»

3028 прочитани€

ѕловдивската компани€ Ѕиомашиностроене јƒ избра да внедри ERP системата Infor SyteLine 8, за да управл€ва сво€та търговска дейност, финансите си, производствената дейност и запасите и управлението на взаимоотношени€та с клиенти. ѕроектът ще бъде изпълнен от Frontstep Bulgaria (‘ронтстеп Ѕългари€) по процедура „ѕокриване на международно признати стандарти и въвеждане на системи за управление в предпри€ти€та“, ко€то е част от ќперативна програма „–азвитие на конкурентоспособността на българската икономика“ (ќѕ– Ѕ»).

 омпани€та, ко€то е създадена през 1986 г. като завод за биотехнологичната промишленост у нас, сега е специализирана в проектирането и производството на технологично оборудване за хранително-вкусовата, фармацевтичната и химическата промишленост. ќсновните продукти, които фирмата произвежда са съдове, апарати и тръбни топлообменници от неръждаема стомана, като над 90% от продукци€та се изнас€ в над 20 държави в «ападна ≈вропа, »зточна ≈вропа и Ѕлизки€ »зток. ѕонасто€щем в Ѕиомашиностроене јƒ работ€т 200 служители, като 20 от т€х работ€т във фирмени€ конструктивен отдел.

— помощта на Infor SyteLine 8 компани€та ще оптимизира своето търговско управление, включително договорите, поръчките и фактурите, свързани с продажби.

¬ъв финансовото управление пък ще се свързват фактури с плащани€ и постъплени€, ще се прослед€ват транзакции в различна валута и ще се отпечатват всички необходими счетоводни справки и отчети.

— помощта на функци€та SyteLine Data Collection Ѕиомашиностроене јƒ ще ускори процеса на събиране на информаци€та относно производствената дейност и управлението на запасите, ще намали грешките и ще подобри организаци€та на работата.

ўе бъде подобрено и управлението на взаимоотношени€та с клиентите. — помощта на Infor SyteLine компани€та ще управл€ва по-ефективно продажбени€ си процес, ще организира маркетингови кампании и ще подготв€ оферти за съществуващите и потенциалните си клиенти.  омуникаци€та с клиентите ще бъде облекчена благодарение на интеграци€та на ERP системата с Outlook.

ћодулът „ћениджърска информационна система“ пък ще допринесе за бизнес анализи на процесите и за финансови анализи. — негова помощ ще могат да се дефинират и генерират многообразни справки, които да информират мениджмънта на фирмата за текущите процеси, както и да обобщават годишни резултати и да дават насоки за бъдещи проекти.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
“од јнглин, Progress:  —офи€ има страхотна общност от софтуерни разработчици“од јнглин, Progress: —офи€ има страхотна общност от софтуерни разработчици

 онференци€та DevReach се завръща в —офи€, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главни€т евангелист на Progress.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас