“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
04 юни
2013
 
 

ѕринтек и Ricoh ще предлагат MPS услуги за района на ÷»≈ под бранда Nashuatec

2707 прочитани€

ѕринтек √руп и Ricoh, водеща технологична компани€, специализирана в пазарите за офис и производствен печат, съобщиха, че ще си сътрудничат в региона на ÷ентрална и »зточна ≈вропа (÷»≈) под бранда Nashuatec. “ова сътрудничество ще позволи на ѕринтек да предостави услуги по управление на печата (Managed Print Services – MPS), които ще помогнат на организациите да модернизират работните си услови€ и да позвол€т допълнителна оптимизаци€ при работата свързана с печат на документи. 

¬ днешни€ бизнес климат, намал€ването и контрола на разходите е по-важен от вс€кога. Ѕорейки се за по-добра ефективност с цел икономи€, организациите набл€гат на по-строги€ контрол над икономическите дейности. —поред Gartner организациите изразходват до 3% от печалбата си за дейности свързани с печат на документи. јктивното управление на техниката за печат, копиране и факс може да спести до 30% от този разход, допъкват анализаторите. ”слугите по управление на печата (MPS) са изц€ло концентрирани върху възлагането на по-гол€ма част от дейностите по устройствата свързани с печат и копиране в единен процес обвързан с ц€лостен договор към един външен доставчик. 

»зползвайки аналитичен подход, Ricoh Professional Services позвол€ват на организациите да опрост€т сложни€т и разнообразен документопоток и да намал€т разходите си за печат посредством възлагането на различни свързани с печат дейности към подизпълнители, без да се отстъпва контрол над скоростта, качеството или производителността. — ключови ползи като намал€ването на свързаните с печат разходи, контрол над разходите, повишена производителност на труда, значително намален брак и много други, решението на Ricoh позвол€ва на разнообразни организации да опрост€т сложните документопотоци и да намал€т разходите си свързани с печат. 

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас