Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Социален софтуер и офис продуктивност
19 апр
2013
 
 

Microsoft представи у нас три нови Office 365 пакета

Пакетите адресират нуждите на микро, малки, средни и големи организации

7240 прочитания

Microsoft представи на 18 април на българския пазар три нови предложения за бизнеса в сферата на продуктивността, сътрудничеството и комуникацията – облачните пакети Office 365 ProPlus, Office 365 MidsizeBusiness и Office 365 Small Business Premium. Компанията също така обяви, че са актуализирани услугите Lync Online, Exchange Online и SharePoint Online, а в допълнение компаниите вече могат да използват облачни Office приложения на до пет устройства.

Office 365 ProPlus

включва най-новия и най-пълен набор от напълно функционални Office приложения – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, InfoPath и Access, предоставяни като услуга на до пет устройства. Потребителите вече могат просто да влязат в своя профил в Office 365 от някое от своите устройства и техните документи и персонализирани настройки ще бъдат винаги налични, като ще им позволят бързо да продължат работата си оттам, докъдето са стигнали. ИТ отделите също получават необходимите възможности за управление, в т. ч. опцията да работят с Office 365 ProPlus едновременно с други версии на Office, както и инструменти за оптимизиране и управление на актуализациите.

Office 365 ProPlus се предлага като самостоятелна оферта на цена от 12,90 евро на месец и е включен в актуализираните предложения за Office 365 Enterprise и новия Office 365 MidsizeBusiness.

Office 365 MidsizeBusiness

е предназначен за малки и средни компании с 10 до 250 служители. Услугата включва Office 365 ProPlus и предоставя на бизнеса комуникация и възможности за екипна работа от корпоративен клас с Exchange Online, Lync Online и SharePoint Online, наред с опростени ИТ инструменти, необходими за контрол. Пакетът предлага интеграция на Active Directory, уеб-базирана конзола за администрация и ИТ поддръжка по телефона в работно време.

Цената на това предложение е 12,30 евро на месец за потребител.

Office 365 Small Business Premium

е създаден за малки фирми с 1 до 10 служители. В допълнение към пълния набор от познатите Office приложения, услугата включва електронна поща от бизнес клас, споделени календари, инструменти за уебсайтове и HD видеоконферентна връзка в лесна за управление услуга, която не изисква експертни ИТ познания.

Цената на пакета е 12,80 евро на месец за потребител или 124,80 евро на потребител при едногодишен абонамент.

Office 365, който дебютира официално на 28 юни 2011 г., a у нас - година по-късно - вече е използван от 1 на всеки 5 клиента на Microsoftм твърдят от компанията. Преди една година съотношението е било 1:7. Също така броят на малките и средни предприятия, които използват Office 365, се е увеличил със 150% през последните 12 месеца. Наскоро Microsoft обяви и три нови големи клиента на услугата – администрацията на пристанището в Хамбург, което управлява дейността на второто по големина пристанище в Европа; Midroc Europe, организация за развитие и управление на имоти, която се състои от 15 компании в цяла Европа и Южна Африка; и Sephora, водещ търговец на козметични продукти в САЩ. Тези компании се присъединиха към други известни клиенти на Office 365, като веригата супермаркети Tesco, норвежката марка за спортни облекла и екипировка Helly Hansen, производителят на паста и тестени изделия Barilla, създателят на онлайн поздравителни картички Hallmark Cards, хранителната верига Burger King, Градската управа на Чикаго и автомобилният гигант Toyota Motor Corporation.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас