Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | HDD и SSD
29 мар
2013
 
 

Transcend представи нова супербърза 64GB microSDXC карта клас UHS-I

Картата обещава трансфер със скорост до 45 MB в секунда и съхранение на 16 часа 1080p HD видео.

8118 прочитания

Трансфер на големи файлове със скорост до 45 MB в секунда и съхранение на 16 часа видео с HD качество обещава новата microSDXC карта на Transcend Information. Компанията обяви новия си продукт от клас UHS-I (Ultra-High Speed Class 1 ), който е с капацитет 64 GB. Именно картите от този клас осигуряват супербързия пренос на големите файлове, който е подходящ за потребители, търсещи добра производителност от мобилните си устройства.

Серията карти Premium Series microSDHC/SDXC UHS-I на Transend включва модели с капацитет от 8GB до невероятните 64GB, които могат да се ползват в редица мобилни продукти като смартфони, таблети, видеокамери и други портативни устройства.

„Новата 64GB карта microSDXC може да запише над 10 000 jpeg снимки, снимани с 12 Mpx камера, като всеки файл е с големина 6MB, общо 16 часа видеозаснемане с резолюция 1920x1080 и компресирано с H.264 AVC, или над 1200 мултимедийни приложения, всяко с големина 50MB", обясняват от производителя.

Картата обещава трансфер със скорост до 45 MB в секунда и съхранение на 16 часа 1080p HD видео

Освен огромният капацитет, важен фактор за мобилните потребители е и бързата работа. Оборудвана с интерфейса от ново поколение UHS-I interface, новата карта microSDXC предлага до 300 пъти по-висока скорост на обмен, което е изключително важно при ползване на мобилни приложения, обръщащи се често към паметта, както и при заснемането на висококачествено видео.

Към картата Transcend предлага и безплатно сваляне на приложението си RecoveRx™, който според компанията представлява ефективно средство за връщане на случайно изтрити или загубени файлове. Препоръчителната цена на новата карта 64GB microSDXC UHS-I е $109, а гаранцията е според условията на обновената програма на Transcend „Lifetime Warranty".

Цената на 32GB версия на Тranscend SDHC Class 10 UHS-I в българските онлайн магазини е от порядъка на 70 лв. с ДДС.

CW/Б 

ЕТИКЕТИ:
TranscendпаметSDHC
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас