Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
28 мар
2013
 
 

Нови две интелигентни цветни МФУ обяви Kyocera

2997 прочитания

Kyocera Document Solutions представи двe нови интелигентни мултифункционални печатни устройства. Моделите FS-C8520MFP и FS-C8525MFP са предназначени за нуждите на малките организации, които принтират в малки количества. Очаква се те да заместят устройствата FS-C8020MFP и FS-C8025MFP. Новите модели са подходящи за клиенти, които имат нужда от качествен A3 цветен печат, но търсят решение с ниска първоначална цена на покупката и ниска обща стойност на притежание (TCO – Total Cost of Ownership). Печатащите устройства на компанията се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.Вградената в новите модели HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions) технология позволява индивидуални операции с едно натискане за постигане на по-висока продуктивност.

В новите FS-C8520MFP и FS-C8525MFP екипът на Kyocera е доразвил системата си за интелигентно енергопотребление, за да се намали показателят „типична консумация на енергия“ (Typical Electricity Consumption - TEC) с 20%, като същевременно е редуцирана консумацията в режим “сън” до 0,9W. Освен това мултифункционалните устройства се предлагат със стандартната памет от 1,5GB, която позволява реализиране на много и различни заявки за печат. Новите модели са създадени като част от концепцията Kyocera Ecosys, която се реализира с технологията toner-only и с компоненти с дълъг жизнен цикъл. Идеята е да се намали до минимум вредното влияние върху околната среда.

Новите мултифункционални устройства са лесни за опериране и се предлагат с интуитивен цветен чувствителен на докосване дисплей, който дава бърз достъп до всички функции. Настройката и инсталацията са разбираеми за всеки офисен служител, благодарение на wizard софтуера. Моделите имат нужда от минимална поддръжка, като от крайния потребител се изисква само подмяната на тонера. Освен това ако се печата с до 200 хил. страници в рамките на целия жизнен цикъл или до 3000 страници на месец, клиентът не се нуждае от договор за поддръжка и обслужване на FS-C8520MFP и FS-C8525MFP, какъвто стандартно се изискват за повечето A3 мултифункционални устройства.

ЕТИКЕТИ:
KyoceraМФУ
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас