Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
08 мар
2013
 
 

Samsung обнови портфолиото си за B2B печат

Като част от стратегията си да разшири своето портфолио от принт услуги, Samsung обяви стратегическо партньорство с Getronics

4981 прочитания

Компанията Samsung Electronics представи разнообразие от продукти, решения и услуги за професионален печат в рамките на CeBIT 2013. Новите продукти допълнително разширяват предложенията на компанията за B2B печат, независимо дали става въпрос за хардуер или услуги.Разширението е част от стратегията на компанията да отрази своята експертна позиция в хардуера, изразяваща се в полупроводници и оптически, химически и софтуерни технологии, както и да увеличи влиянието си в сектора на софтуерните услуги и решения. 

Като част от стратегията си да разшири своето портфолио от принт услуги, Samsung обяви стратегическо партньорство с Getronics - лидер в ICT услугите. Партньорството обединява опита и портфолио от клиенти на Getronics и мултифункционалните устройства на Samsung с цел развитие на предприемачеството и MPS решенията.Getronics специализира в управлението на работното място, облачните услугите, приложенията и унифицираните комуникации, ИТ консултации, центрове за данни и бюра за услуги. Компанията предоставя комплексни услуги за публичния сектор и големите предприятия в 90 страни.

В рамките на CeBIT Samsung демострира и различни решения за печат, работещи с тяхната XOA платформа, включително вътрешни решения и такива, които са разработени съвместно с повече от 50 от най-добрите независими софтуерни доставчици (ISV), които развиват платформата.Такава иновация е NFC решението, което позволява цветно отпечатване дори и от мобилен телефон, чрез tagging. Иновацията бе представена заедно с първия  лазерен принер с NFC функция - C410W/C460W/C460FW, базиран на популярното мобилно принт приложение на Samsung, което бе представено миналата година.

Други ISV решения на изложението включват гама от решения за мултифункционални принтери Samsung като PrintFleet, Nuance и Ringdale, както и решенията на Samsung за Output Document управление. Тези независими решения позволяват на Samsung да посрещне нуждите на широк кръг бизнес потребители по цял свят.
Samsung представи и четири нови монохромни, лазерни и многофункционални принтери, предназначени за повишаване на производителността и намаляване на оперативните разходи на малкия и среден бизнес (SMB), както и малките или домашни офиси (SOHO). Тези продукти ще бъдат въведени през март и май 2013г.

Samsung представи и сериите монохромни лазерни и мултифункционални притери Xpress и ProXpress, които предлагат професионално качество на печат с ниски експлоатационни разходи за SMB и SOHO потребителите. Xpress и ProXpress осигуряват професионално представяне и персонализиран процесор (600 Mhz Coretex A5 процесор) за печат Samsung, както и памет от 128 MB.

Технологията Samsung ReCP (Rendering Engine for Clean Page) осигурява  високо качество на печат с отчетлив текст и кристални изображения. Xpress и ProXpress намаляват  оперативните разходи с различни видове тонер и, за да се намали цената на страниците. Освен това, потребителите спестяват до 20% повече със Samsung Eco driver, твърдят от компанията. Xpress и мултифункционаленият принтер осигуряват  скорост на печат от 26 до 28 страници в минута. ProXpress и мултифункционалният принтер предлагат скорост на печат от 33, 38 и 40 страници в минута.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас