“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
бр. 10, 2013

08 мар
2013
 
 

“им ¬»∆ЏЌ с нов управл€ващ директор

≈мили€ ¬асилева пое ръководството на компани€та доставчик на интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV (MBS-Navision).

1893 прочитани€

≈мили€ ¬асилева е нови€т управл€ващ директор на “им ¬»∆ЏЌ (Team VISION) Ѕългари€, съобщиха на 4 март от компани€та.

“ова е изц€ло нова позици€ за компани€та доставчик на интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV (MBS-Navision), като –осен  араиванов продължава да оглав€ва позици€та управител на “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€.

¬асилева има над петнадесет години опит в IT сектора, като последните пет от т€х са в областта на софтуерните решени€ за управление на бизнеса на водещи световни производители – SAP, Microsoft, INFOR, QlikTech и др.

ѕреди да поеме този пост, ≈мили€ ¬асилева отговар€ за развитието на партньорската мрежа на SAP в Ѕългари€, където усп€ва за кратко време да оптимизира работата с партньорите и да постигне забележителни резултати по отношение на проекти в сегмента на малките и средни предпри€ти€, включително такива, финансирани по европейските програми.

¬изи€та ѝ за развитието на “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€ е свързанa с налагането на нов подход в политиката на компани€та, чрез изграждане на стратегически партньорства и изц€ло ориентирани към клиентите решени€, отговар€щи на спецификите на частни€ бизнес в Ѕългари€.

„“им ¬»∆ЏЌ е компани€та в Ѕългари€, ко€то напълно заслужено може да се похвали с изключителна клиентска ло€лност. Ќай-ценни€т ѝ ресурс е нейни€т екип и професионално изпълнените обещани€ към всички клиенти. ¬ малка държава като Ѕългари€ н€ма нищо по-важно от доволни€ клиент. ўе работим по посока на разшир€ване на обхвата на услугите, които достав€ме на нашите клиенти, а защо не и на продуктовото си портфолио. ”бедена съм, че все по-често ще срещате името на “им ¬»∆ЏЌ Ѕългари€ в добрите примери за достав€не на високо технологични решени€, оптимизиране на бизнес процесите, контрол на риска и повишаване на конкурентоспособността на българските компании, чрез внедр€ване на добри световни практики и стандарти за управление. - коментира ¬асилева - „рез установ€ването на стратегически партньорства, см€таме да увеличим високата добавена стойност на нашите проекти и да помогнем за устойчивостта на българските фирми в услови€та на една силно конкурентна икономическа ситуац舓.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас