Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
05 мар
2013
 
 

Калина Витанова е новият финансов мениджър на Софика Груп

Витанова идва от Sutherland Global Services Bulgaria.

5267 прочитания

Калина Витанова е новият финансов мениджър на специализираната българска компания в сферата на аутсорсинг на бизнес процеси (BPO) Софика Груп, съобщиха на 5 март от дружеството. Тя поема поста от Петър Попов.

Преди да стане част от екипа на Софика Груп, Калина Витанова заема поста финансов мениджър на международната аутсорсинг компания Sutherland Global Services Bulgaria в продължение на четири години. По време на работата си там Витанова изгражда цялостната финансова структура на българското подразделение на компанията, отговаря за финансовия анализ и планиране и внедрява глобалните счетоводни политики, съобразени с локалните изисквания в страната ни.

Професионалното й развитие включва различни позиции в областта на счетоводство и финанси в Huawei Technologies Bulgaria, K and K Electronics, HolidayInn Bulgaria и Niela.

Калина Витанова има магистратура от Икономическия университет във Варна. В момента специализира в Association of Chartered Certified Accountants-Glasgow, Великобритания.

Витанова поема длъжността в период на разрастване на дейността и персонала на Софика Груп, подготовката на фирмата за адресиране на нови операции и международни пазари и утвърждаването й сред водещите аутсорсинг компании в Централна и Източна Европа.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас