Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
27 фев
2013
 
 

На 19 март IBS България и IBM ще проведат IBM Connect Sofia 2013

Бизнес предизвикателствата в ерата на „икономиката на ангажираността“ ще е основната тема на конференцията, която миналата година се наричаше Business Gets Social, а по-рано – Lotusphere Comes To You

3583 прочитания

И тази година IBS България и IBM ще проведат голяма конференция, фокусирана върху решенията на IBM за социален бизнес, продуктивност и сътрудничество. Тазгодишното събитие, което ще се проведе на 19 март в хотел Novotel в София, се нарича IBM Connect Sofia 2013, докато миналата година то носеше названието Business Gets Social, а по-рано бе Lotusphere Comes To You.

Ребрандирането още повече доближава събитието до софтуера за социален бизнес IBM Connections, който до април 2011 г. се наричаше Lotus Conections. Също така то е в унисон и с проведената през януари във Флорида 20-та по ред конференция IBM Connect 2013, която преди също имаше други названия. Американската компания като цяло постепенно изостави марката Lotus през изминалите 1-2 г., за да използва по-силния бранд IBM.

IBM Connect Sofia 2013 отново ще акцентира върху най-новото в света на технологичните решения на IBM за социален бизнес, съвместна работа и бъдещето на работната среда. Основни акценти на конференцията ще са три: как да извлечем полза от промяната в ерата на „икономиката на ангажираността“ и да я материализираме в резултати; как социалните инструменти за бизнеса повишават ефективността на екипите и ангажираността на служителите; и реални примери от практиката за успешното прилагане на портфолиото IBM Social Collaboration.

IBM Connect Sofia 2013

Според проучване на IBM, 71% от изпълнителните директори вярват, че човешкият капитал е основно конкурентно предимство, пише в прессъобщението на IBS България относно конференцията. Свързването на хората с подходящи знания и умения на правилното място и в точното време осигурява ефективност за бизнеса, иновации и лидерски позиции.

Не е случаен фактът, че над 61% от Fortune 100 компаниите се възползват от решения за социален бизнес на IBM, за да да отключат човешкия потенциал, да стимулират иновациите и трансформират бизнес операциите си, гласи още прессъобщението.

Според Forrester, световният пазарен дял на социалните технологии за бизнеса ще нарасне до $6,4 млрд. през 2016 г.

Социалните технологии на IBM са лидери на пазара за 3-та поредна година, според IDC.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас