Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
22 фев
2013
 
 

ДиТра получи големи отличия от SolidWorks и Delcam за 2012 г.

В началото на тази година пък екипът на ДиТра е започнал работа по няколко мащабни внедрявания

9878 прочитания

ДиТра (DiTra), CAD/CAM центърът на ТехноЛогика (TechnoLogica), започна новата година с две големи награди от компаниите SolidWorks и Delcam, чиито продукти представя у нас и в други страни.

SolidWorks отличи ДиТра като най-успешния представител на в категорията „Продължаване на абонаменти за обновяване и поддръжка“ за региона Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА).

„Този показател е и реалният критерий за удовлетвореност на потребителите. Постижението на ДиТра е в регион, където са Турция и Израел, страни, в които легалното използване на софтуер е с традиции. Този факт за пореден път показва, че професионализмът и услугите на техническия екип на фирмата се ценят високо от клиентите й“, коментираха от CAD/CAM центъра.

Delcam пък обяви ДиТра за „Най-бързо развиващ се партньор за 2012 г.“.

„Това признание има изключителна стойност за CAD/CAM центъра, който го получава след реализацията на ключови проекти за успешни български фирми, чиито инвестиции в технологично оборудване бяха осмислени и оползотворени“, заявиха от ДиТра.

Миналата година е била „изключително успешна“ за CAD/CAM центъра на ТехноЛогика, тъй като е постигнал и количествен, и качествен растеж, както и технологични достижения, които бяха отличени и в конкурса Иновативно предприятие на годината“ в категорията „Процесна иновация/Иновационен хъб“, казаха още от ДиТра.

В началото на тази година пък екипът на CAD/CAM центъра е започнал работа по няколко мащабни внедрявания, които ще допринесат за повишаване на производителността и ефективността на фирмите, които ще ги използват.

Подготвят се и станалите традиционни събития за потребители на продуктите на Delcam и SolidWorks. Семинарът, посветен на средствата на Delcam, ще се състои на 26 март в Новотел Пловдив.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас