Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
04 фев
2013
 
 

Кристиан Сокчевич е управляващ директор на Panasonic за Централна и Югоизточна Европа

4155 прочитания

От Panasonic съобщиха на 4 февруари, че назначават Кристиан Сокчевич (на снимката) за управляващ директор на компанията за Централна и Югоизточна Европа (CSEE).  От 1 януари 2013 г. новият управляващ директор поема ефективно цялата отговорност за 12 държави Албания, Босна и Херцеговина, България, Република Чехия, Хърватска, Унгария, Република Македония, Черна Гора, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

Кристиан Сокчевич, управляващ директор на Panasonic за Централна и Югоизточна Европа.

„За мен е чест да бъда управляващ директор на Panasonic CSEE. Моята ключова цел е да заздравя позицията на компанията в региона и да увелича пазарния дял през следващите няколко години. Въпреки предизвикателствата на силното въздействие на икономическата криза, вярвам, че Panasonic може да ускори своето представяне чрез уникалната си способност да предоставя широк спектър иновативни и интелигентни решения за бизнес сектора и клиентите”, коментира във връзка с назначаването си Кристиан Сокчевич.

Кристиан Сокчевич е част от Panasonic от февруари 1999 г., като е заемал различни управленски позиции в Европа в сферата на професионалната аудио видео индустрия. Доскоро Сокчевич беше директор на звеното за професионални камери за Европа, във Вийзбаден, която предлага решения за разпространителската и продукционната индустрия, както и камери за видеонаблюдения и медицински приложения.

През последните години Panasonic достигна добри позиции на пазара в региона на Централна и Югоизточна Европа, под ръководството на директорите Жири Оплетал и Ищван Старк. Оплетал прекара 17 години в Република Чехия, а  Старк – 18 години в Унгария за Panasonic, на различни лидерски позиции. Panasonic изключително цени работата им, която изведе компанията на стабилни позиции и до отлична репутация в региона.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас