Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
04 фев
2013
 
 

Лоран Бинети пое каналните продажби за EMEA региона в Dell

4158 прочитания

Хардуерният производител Dell обяви Лоран Бинети (на снимката) за генерален мениджър за каналните си продажби за EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка) региона.

Лоран Бинети, генерален мениджър за каналните продажби за EMEA региона в Dell.До този момент той заемаше поста генерален мениджър за търговската дейност на Dell в региона на Южна Европа, разкри сайтът www.channelemea.com, цитиран в информационния бюлетин на DISTREE EMEA 2013. DISTREE EMEA 2013 e  регионалното събитие за каналите за масови ИКТ продажби и потребителска електроника, което ще събере традиционни производители и дистрибутори, търговци на дребно и е-търговци, и потребители от региона в периода 19-22 февруари в Монако.

Бинети идва на позицията на Емануел Муке, който стана генерален мениджър на Dell France от 1 февруари 2013 г. Муке наблюдаваше продажбите в програмата PartnerDirect на Dell от самото й създаване и помогна за разрастването й до ниво, при което 50% от продажбите на производителя в EMEA идват от партньорските канали.

“Изключително съм благодарен и горд от фантастичната работа, която нашите партньори свършиха през последните 5 години. С тяхна подкрепа, ние изградихме много силен и бързо развиващ се бизнес, и напълно предефинирахме пейзажа на EMEA канала. Лоран Бинети е подходящият лидер, който ще изведе бизнеса ни през каналите за продажба до следващото ниво, и партньорите на Dell ще могат да очакват страхотни перспективи”, заяви Емануел Муке.

Според информация от сайта на Dell за България, партньори на компанията у нас са Asbis Bulgaria, Dealer direct, Genesys distribution (Bulgaria), Index Bulgaria, Intelinet Bulgaria, Kontrax, Polycomp, Progress CAD (ЦАПК Прогрес), и Stone Computers.

“Устойчивият ни фокус върху стратегия, основана на трансформация, и изграждане на портфолио от собствени решения, означава, че ще започнем 2013 г. с най-неустоимите и силни оферти, които някога сме били в състояние да предложим на партньорите си. За да подкрепим стратегията си за растеж, ще продължим да правим последователни инвестиции както в програмата ни PartnerDirect, така и в нашите иновативни технологии и решения. Работейки в тясна връзка с партньорите си, ние изградихме най-силните възможности към днешна дата, и очакваме с нетърпение да продължим това близко сътрудничество в бъдеще.”, коментира и Лоран Бинети.

Бинети се присъединява към Dell през 1996 г. и оттогава заема висши ръководни постове за Източна Европа и нововъзникващите пазари. На тези позиции той разкрива регионални офиси в Източна Европа, създава ново управленско звено за 26 държави, включително Русия, Турция и Израел, и развива фокусирана върху каналите пазарна стратегия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас