“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | PC перифери€ и аксесоари
02 фев
2013
 
 

 омпани€та за аксесоари за »“ устройства Miracle планира експанзи€ в ≈вропа

 итайската фирма иска да представи марката си Miracase в региона на ≈вропа, Ѕлизки€ »зток и јфрика.

8443 прочитани€

ѕрофесионалната компани€ за дизайн и производство на чанти и други аксесоари за преносими устройства Miracle, ще присъства на DISTREE EMEA 2013 -  регионалното събитие за каналите за масови » “ продажби и потребителска електроника, което ще събере традиционни производители и дистрибутори, търговци на дребно и е-търговци, и потребители от региона в периода 19-22 февруари в ћонако. “ова разкри сайтът www.channelemea.com, цитиран в информационни€ бюлетин на DISTREE EMEA 2013.

ƒружеството е създадено още през 2001 г., като централата му се намира в  итай. ‘ирмата разполага и с развоен екип от професионалисти, които създават нови и модерни модели от аксесоари.

‘ирмата иска да представи марката си Miracase в региона на ≈вропа, Ѕлизки€ »зток и јфрика (EMEA).

 ент ”анг, маркетинг мениджър в Miracle“Ќие искаме да представим марката си в EMEA региона, и да открием повече дистрибутори и ритейлъри там, с които да можем да работим”, за€ви  ент ”анг, маркетинг мениджър в Miracle.

¬ момента Miracle предлага пълен набор от чанти и калъфи за таблети, калъфчета за смартфони, чанти за лаптопи, предпазители за екрани, както и други аксесоари за  iPhone и iPad устройства.

“ѕреди 10 години започнахме с чанти за лаптопи, об€сни ”анг – «а това време наблюдавахме как таблетите и смартфоните добиват все по-гол€ма попул€рност, докато търсенето на лаптопи достигна до фазата на зрелост”.

≈вропа е водещ приоритет за Miracle през 2013 г. и компани€та в€рва, че разполага с ценови нива и подход при управлението на каналите, които ще й позвол€т да стъпи на гол€м брой пазари.

”анг по€сни, че компани€та ще използва т.нар. стратеги€ за управление на плоска верига, вместо такава за пирамидално управление, и ще реагира бързо на пазарните изисквани€. ƒокато при традиционните дистрибуторски канали моделът обикновено започва от производител€, преминава през първи дистибутор, подчинен дистрибутор и достига до потребител€, стратеги€та на плоската верига осигур€ва на производител€ директен контрол върху различните канали за бизнес.

“÷елта ни е да премахнем излишните процедури, за да намалим цената и да гарантираме, че партньорите имат по-високи нива на печалба.”

ќт Miracle за€в€ват готовност да работ€т с партньори по нови идеи за търгови€ на дребно и за специални промоции и ще осигури необходимите маркетингови бюджети, за да подкреп€т подобни инициативи.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас