Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
14 яну
2013
 
 

Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление

4833 прочитания

Потребителите на предплатените услуги на Глобул вече ще могат да споделят помежду си допълнителни пакети за разговори, изпращане на SMS и ползване на мобилен интернет или кредит за разговори, съобщиха от мобилния оператор. Компанията обяви новите си услуги Gift Box, Time Share и Cash Share, както и Cash in Time, чрез която потребителите добавят кредит към своя номер без да презареждат.

Услугата Gift Box позволява на клиентите на Глобул да изпратят подарък на друг клиент на предплатените услуги на оператора под формата на допълнителен пакет – включващ минути, SMS или MB. Цената на подарения пакет се приспада от кредита на изпращача (ако ползва предплатени услуги) или се начислява към месечната му сметка (ако е абонат на договор). Клиентите плащат само стойността на подарения пакет.

С другата нова услуга Time Share потребителите на предплатените услуги на Глобул споделят неизразходваните включени или допълнително предоставени минути за разговори с номерата от групата За приятели или с други клиенти на предплатени услуги от Глобул. Услугата Time Share е безплатна за клиенти, които са презаредили своите предплатени карти сумарно със сума от 10 лв. или повече през периода от 31 дни преди транзакцията. В останалите случаи за ползване на услугата на изпращащия номер се начислява еднократна такса в размер на 50 ст. при всяка успешна трансакция.

По подобен начин действа и услугата Cash Share, чрез която потребителите споделят и кредит за ползване на услуги в размер до 4 лв. на транзакция и до общо 10 лв. за период от 31 дни. За ползване на услугата на изпращащия номер се приспада от наличния му кредит еднократна такса в размер на 20 ст. с ДДС.

Четвъртата нова услуга на телекома е Cash in Time, чрез която клиентите на предплатените услуги добавят кредит от 1 лв. време за разговори или ползване на други предплатени услуги или 5 минути време за разговори в мрежата на Глобул на стойност 1 лв. Това време е валидно за 24 часа след получаването им. Услугата е достъпна за клиенти, чиято предплатена карта им наличен кредит над 18 стотинки.

CW/Б 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас