IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
14 яну
2013
 
 

Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление

2704 прочитания, 1 коментар

Потребителите на предплатените услуги на Глобул вече ще могат да споделят помежду си допълнителни пакети за разговори, изпращане на SMS и ползване на мобилен интернет или кредит за разговори, съобщиха от мобилния оператор. Компанията обяви новите си услуги Gift Box, Time Share и Cash Share, както и Cash in Time, чрез която потребителите добавят кредит към своя номер без да презареждат.

Услугата Gift Box позволява на клиентите на Глобул да изпратят подарък на друг клиент на предплатените услуги на оператора под формата на допълнителен пакет – включващ минути, SMS или MB. Цената на подарения пакет се приспада от кредита на изпращача (ако ползва предплатени услуги) или се начислява към месечната му сметка (ако е абонат на договор). Клиентите плащат само стойността на подарения пакет.

С другата нова услуга Time Share потребителите на предплатените услуги на Глобул споделят неизразходваните включени или допълнително предоставени минути за разговори с номерата от групата За приятели или с други клиенти на предплатени услуги от Глобул. Услугата Time Share е безплатна за клиенти, които са презаредили своите предплатени карти сумарно със сума от 10 лв. или повече през периода от 31 дни преди транзакцията. В останалите случаи за ползване на услугата на изпращащия номер се начислява еднократна такса в размер на 50 ст. при всяка успешна трансакция.

По подобен начин действа и услугата Cash Share, чрез която потребителите споделят и кредит за ползване на услуги в размер до 4 лв. на транзакция и до общо 10 лв. за период от 31 дни. За ползване на услугата на изпращащия номер се приспада от наличния му кредит еднократна такса в размер на 20 ст. с ДДС.

Четвъртата нова услуга на телекома е Cash in Time, чрез която клиентите на предплатените услуги добавят кредит от 1 лв. време за разговори или ползване на други предплатени услуги или 5 минути време за разговори в мрежата на Глобул на стойност 1 лв. Това време е валидно за 24 часа след получаването им. Услугата е достъпна за клиенти, чиято предплатена карта им наличен кредит над 18 стотинки.

CW/Б 

Коментари от  

КОМЕНТАРИ

 
  
13:23, 11 февруари 2015 # 1
NO AVATAR
Thanks friends, for providing such enlightening data. loan advance
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление"    

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Христо Стефанов: Работата ми в YouTube помага на хоратаХристо Стефанов: Работата ми в YouTube помага на хората

Христо Стефанов работи в Google от около 4 години. В момента е на длъжност продуктов мениджър и от около 3 години отговаря за качеството и оптимизацията на рекламите в YouTube, като работи в централата на Google в слънчевия щат Калифорния. Завършва...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас