IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
14 яну
2013
 
 

Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление

1882 прочитания, 0 коментара

Потребителите на предплатените услуги на Глобул вече ще могат да споделят помежду си допълнителни пакети за разговори, изпращане на SMS и ползване на мобилен интернет или кредит за разговори, съобщиха от мобилния оператор. Компанията обяви новите си услуги Gift Box, Time Share и Cash Share, както и Cash in Time, чрез която потребителите добавят кредит към своя номер без да презареждат.

Услугата Gift Box позволява на клиентите на Глобул да изпратят подарък на друг клиент на предплатените услуги на оператора под формата на допълнителен пакет – включващ минути, SMS или MB. Цената на подарения пакет се приспада от кредита на изпращача (ако ползва предплатени услуги) или се начислява към месечната му сметка (ако е абонат на договор). Клиентите плащат само стойността на подарения пакет.

С другата нова услуга Time Share потребителите на предплатените услуги на Глобул споделят неизразходваните включени или допълнително предоставени минути за разговори с номерата от групата За приятели или с други клиенти на предплатени услуги от Глобул. Услугата Time Share е безплатна за клиенти, които са презаредили своите предплатени карти сумарно със сума от 10 лв. или повече през периода от 31 дни преди транзакцията. В останалите случаи за ползване на услугата на изпращащия номер се начислява еднократна такса в размер на 50 ст. при всяка успешна трансакция.

По подобен начин действа и услугата Cash Share, чрез която потребителите споделят и кредит за ползване на услуги в размер до 4 лв. на транзакция и до общо 10 лв. за период от 31 дни. За ползване на услугата на изпращащия номер се приспада от наличния му кредит еднократна такса в размер на 20 ст. с ДДС.

Четвъртата нова услуга на телекома е Cash in Time, чрез която клиентите на предплатените услуги добавят кредит от 1 лв. време за разговори или ползване на други предплатени услуги или 5 минути време за разговори в мрежата на Глобул на стойност 1 лв. Това време е валидно за 24 часа след получаването им. Услугата е достъпна за клиенти, чиято предплатена карта им наличен кредит над 18 стотинки.

CW/Б 

Коментари от  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление"    

НАЙ-НОВИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ

ПРЕПОРЪЧАНИ

Фирмите представят
Повече ефективност с решенията на Fujitsu за SAP среди

Повече ефективност с решенията на Fujitsu за SAP среди

Fujitsu работи в тясно сътрудничество със своите клиентите и партньори, като намалява сложността и добавя стойност, оптимизирайки инвестициите в SAP технологии
БГ Бизнес Солюшънс с нов офис във Варна

БГ Бизнес Солюшънс с нов офис във Варна

Компанията е официален Златен партньор на SAP за услуги по SAP внедряване, SAP интеграция и SAP обучения
Проект ще създава и актуализира учебни програми за обучение на студенти по управление на ресурси в предприятията

Проект ще създава и актуализира учебни програми за обучение на студенти по управление на ресурси в предприятията

Целта на проекта е предоставяне на обучение в областта на управление на ресурси в предприятията чрез изграждане на тясна партньорска връзка между Технически университет – София и представители на бизнеса
dWare предоставя КОНТО 6 безплатно за партньорите си до 31 март

dWare предоставя КОНТО 6 безплатно за партньорите си до 31 март

Към момента КОНТО 6 е свободен за сваляне от сайта на dWare
КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА

Слайдшоу

Интервю

Формулата на успеха = любознателност + цифрови технологииФормулата на успеха = любознателност + цифрови технологии

Относно обединяването на различните култури посредством образованието и технологиите в учебния процес разговаряме с Дани Арати (Danny Arati), мениджър „Образование” за Европа към групата за корпоративня политика на Intel, който беше и ръководител на...

Приложения

АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас