IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
14 яну
2013
 
 

Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление

1808 прочитания, 0 коментара

Потребителите на предплатените услуги на Глобул вече ще могат да споделят помежду си допълнителни пакети за разговори, изпращане на SMS и ползване на мобилен интернет или кредит за разговори, съобщиха от мобилния оператор. Компанията обяви новите си услуги Gift Box, Time Share и Cash Share, както и Cash in Time, чрез която потребителите добавят кредит към своя номер без да презареждат.

Услугата Gift Box позволява на клиентите на Глобул да изпратят подарък на друг клиент на предплатените услуги на оператора под формата на допълнителен пакет – включващ минути, SMS или MB. Цената на подарения пакет се приспада от кредита на изпращача (ако ползва предплатени услуги) или се начислява към месечната му сметка (ако е абонат на договор). Клиентите плащат само стойността на подарения пакет.

С другата нова услуга Time Share потребителите на предплатените услуги на Глобул споделят неизразходваните включени или допълнително предоставени минути за разговори с номерата от групата За приятели или с други клиенти на предплатени услуги от Глобул. Услугата Time Share е безплатна за клиенти, които са презаредили своите предплатени карти сумарно със сума от 10 лв. или повече през периода от 31 дни преди транзакцията. В останалите случаи за ползване на услугата на изпращащия номер се начислява еднократна такса в размер на 50 ст. при всяка успешна трансакция.

По подобен начин действа и услугата Cash Share, чрез която потребителите споделят и кредит за ползване на услуги в размер до 4 лв. на транзакция и до общо 10 лв. за период от 31 дни. За ползване на услугата на изпращащия номер се приспада от наличния му кредит еднократна такса в размер на 20 ст. с ДДС.

Четвъртата нова услуга на телекома е Cash in Time, чрез която клиентите на предплатените услуги добавят кредит от 1 лв. време за разговори или ползване на други предплатени услуги или 5 минути време за разговори в мрежата на Глобул на стойност 1 лв. Това време е валидно за 24 часа след получаването им. Услугата е достъпна за клиенти, чиято предплатена карта им наличен кредит над 18 стотинки.

CW/Б 

Коментари от  

КОМЕНТАРИ

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате статията
"Глобул предложи предплатени пакети със споделено потребление"    

НАЙ-НОВИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ

ПРЕПОРЪЧАНИ

Фирмите представят
Индустриални устройства за компютърни мрежи

Индустриални устройства за компютърни мрежи

Индустриалните комутатори и конвертори PLANET интегрират 100/1000 оптична технология с високо-надеждно пренасяне на данни на голямо разстояние
Synology® Cloud Station – корпоративна продуктивност в облака

Synology® Cloud Station – корпоративна продуктивност в облака

Компютри, смартфони и таблети - Cloud Station синхронизира между всички устройства, които притежавате.
Дигитален предприемач в България – защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството

Дигитален предприемач в България – защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството

На 27.11, в зала 6306, студентски център „Америка за България“, Благоевград, ще се проведе безплатно събитие, организирано от Националния офис за технологичен трансфер в сферата на ИКТ към БАИТ.
В Правец на 25.11 ще се проведе събитие за дигитално предприемачество и ИКТ иновации

В Правец на 25.11 ще се проведе събитие за дигитално предприемачество и ИКТ иновации

На 25.11, в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи – град Правец, ще се проведе безплатно събитие на тема „Дигитален предприемач в България – защо не. ИКТ иновации в полза на предприемачеството”
КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА

Слайдшоу

Интервю

dWare дава поле за изява на способни млади хораdWare дава поле за изява на способни млади хора

На 10.11.2014 г. софтуерната компания dWare (ДиУеър) отпразнува 25 годишния си юбилей. Събитието се състоя в хотел „Хилтън” под звуците хубава музика на живо в изпълнение на Sentimental swingers и атмосфера „Кабаре”....

Приложения

АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас