Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
11 дек
2012
 
 

CAD Point представи в София нови версии на продукти на Autodesk

Бяха представени Autodesk Revit LT 2013, Autodesk Quantity Takeoff 2013 и AutoCAD Civil 3D 2013

5597 прочитания

Българската компания CAD Point (КАД Пойнт) представи на наскоро организирания от нея Ден на Autodesk новите версии на няколко софтуерни продукта на Autodesk – Revit LT 2013, Quantity Takeoff 2013 и AutoCAD Civil 3D 2013. Събитието се проведе в София с фокус върху решенията за архитектура, конструкции, ОВК, ВиК и инфраструктурно проектиране.

Autodesk Revit LT 2013, който е наличен както самостоятелно, така и като част от новия пакет AutoCAD Revit LT Suite 2013, включващ и AutoCAD LT 2013, е „перфектно бюджетно решение за архитекти“, заявиха от CAD Point.

По време на събитието бе направена презентация, посветена на ОВК и ВиК в сградното проектиране с Revit LT 2013.

Създаден за архитекти, проектанти и други професионалисти от строителния бранш, Autodesk Revit LT 2013 е 3D приложение, което помага на потребителите да създават по-висококачествени и точни проекти и документи.

Autodesk Revit LT 2013 е базиран на платформата Revit за моделиране на бизнес информация (BIM) и позволява на потребителите да проектират ефективно с триизмерни, реалистични сградни обекти за бързо създаване на надеждна, координирана документация.

Autodesk Quantity Takeoff 2013 е софтуер за оценка на разходи и качество, за който бе проведена презентация, посветена на извличането на количествени сметки.

AutoCAD Civil 3D 2013, както си личи от названието, пък е инженерен софтуер с 3D възможности, който идва с три основни новости – инструменти за моделиране на тръбопроводи, подобрени функции, свързани със земемерски изследвания, и подобрен поток за създаване на модели на транспортни коридори. По време на събитието бе проведена презентация за инфраструктурно проектиране с новия продукт.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас