Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
10 дек
2012
 
 

Мтел създаде коледен пакет и за малкия бизнес

Мтел включи най-използваните бизнес услуги (мобилен и фиксиран телефон, както и фиксиран 50 Mbps интернет) в една оферта за СМБ сектора.

3271 прочитания

Коледен пакет за малките и средни фирми, включващ фиксиран интернет, офис телефон и мобилен план на цена от 23,2 лв. на месец, започна да предлага Мобилтел. С пакета фирмите получават и устройство по избор – смартфон Sony Xperia J или лаптоп Acer, заявиха от оператора.

Предложението е разработено специално за малкия и среден бизнес и обединява трите най-използвани от бизнес клиентите на компанията услуги. Фиксираният интернет в пакета е със скорост 50 Mbps с безплатен Wi-Fi. Предложението включва също план „Офис телефон 100", с който бизнесът получава 100 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа и 200 минути в мрежата на Мтел. След изчерпването на безплатните минути фирмите продължават да говорят за 1 стотинка към всички национални фиксирани мрежи.

В коледния пакет има и мобилна тарифа – Мтел Бизнес 100, осигуряваща на компаниите 100 безплатни минути за разговори с всички национални мрежи, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа и 200 минути в мрежата на Мтел.

Цената на коледния пакет е 23,2 лв./месечно през първата година от договора. През втората година цената на пакета става 38,15 лева на месец.

CW/Б 

ЕТИКЕТИ:
МтелСМБ
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас