Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сигурност
26 ное
2012
 
 

Нова UTM защитна стена на Sec Point

Sec Point обяви версия 18.5 на UTM серията си Protector.

3528 прочитания

Нова подобрена версия 18.5 на UTM серията защитни стени Protector обяви разработчикът Sec Point, съобщиха от IT Security, дистрибутор на Sec Point за България. Серията Protector, включваща модели с пропусквателен капацитет от 50 Mbps до над 2 Gbps, осигурява цялостна защита на мрежата.

„Атаките стават все по-сложни, затова и доставчикът на решения за защита трябва да се развива бързо, за да се справя с тях", обясняват от Sec Point. Новата версия 18.5 включва център за предупреждения (Alert Center) с различни нива на предупрежденията, подобрена статистика на е-поща, доклад на е-писма в „карантина", потвърждаване на конфигурирането на защитната стена, автоматично настройване на DNS, обновяване на IP и DNS без рестартиране на устройството и др.

Protector 1400 на Sec Point

Докладите от уеб филтъра са подобрени и поддържат множество задачи, обясняват от Sec Point. Чрез много графики във вид на стълбове и „питки" потребителят лесно се ориентира за случилите се събития. Всеки елемент на първоначалната страница може да бъде адаптиран според конкретните нужди на потребителя, допълват от Sec Point. 

ЕТИКЕТИ:
IT SecurityUTM
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас