“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »“ кариера
31 окт
2012
 
 

British telecom с програма за млади специалисти в областта на » “

4038 прочитани€
—нимка

[office.microsoft.com]  

Ѕритански€т телеком British telecom (BT) предлага програма за следдипломнa квалификаци€ в областта на информационните и комуникационни технологии (» “). «аетостта на участниците е разпределена в период от две години, като на всеки един от т€х се изготв€ удобен план за посещение и работа. ќбразователните програми се провеждат на територи€та на ќбединеното кралство в н€кой от градовете »псуич, Ѕелфаст,  ардиф или √лазгоу.

ќбучени€та на BT дават възможност на младите специалисти да надград€т базовите си знани€ и да натрупат практически опит. ќбластите на работа са разработка на приложени€, софтуерен дизайн, изучаване на компютърни езици като Java, C + +, Cisco, ITIL. ¬ кра€ на вс€ка програма, участниците имат реална възможност да започнат работа в телекома.

—типенди€та, ко€то BT отпуска, е в размер от около 30 хил. паунда за двете години. ¬ зависимост от представ€нето си, абсолвентите могат да получат допълнителни бонуси и придобивки.

Ќаправление "—офтуерно инженерство"

¬ тази програма се включват проекти, свързани с разработка на софтуер, дизайн, тестване на програми и поддръжка.  омпютърните езици, необходими за работа, са Java, C + +, Ruby, Rails и MongoDB. ѕо време на обучението си, участниците могат да се включат в технически конференции и майсторски класове, зас€гащи актуални теми в областта.

ѕълни€ текст можете да откриете в  ариерен клуб:» “ на Karieri.bg. —айтът е партньор на  ариерната зона на Computerworld.bg.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас