Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
01 окт
2012
 
 

Adobe пусна Acrobat XI

Acrobat XI е интегриран с облачни услуги на Adobe и с Microsoft PowerPoint

3966 прочитания

Acrobat XI Standard струва $299 или $139 при ъпгрейд, а Acrobat XI Pro е на цена от $499 или $199 при миграция от по-стара версияAdobe обяви на 1 октомври новата версия на десктоп приложението за създаване и редактиране на PDF документи Acrobat, която ще дебютира по-късно през годината. Изданието, наречено Acrobat XI, включва интеграция с облачни услуги на Adobe и с Microsoft PowerPoint.

Облачните услуги, с които новата версия е интегрирана, са EchoSign за е-подпис и FormsCentral за онлайн формуляри. Целта интеграцията е значително да се намали времето за подписване на различни документи, като договори, и за създаване, разпространение и анализ на формуляри, обясниха от Adobe.

Acrobat вече може да си взаимодейства и с PowerPoint, а не само с Word и Excel, както бе досега. Това позволява на потребителите да запазват PDF документи във файловите формати на тези три Microsoft приложения.

В допълнение с новата версия на софтуера се улеснява редактирането на текстове и изображения чрез нов инструмент за влачене и пускане (drag and drop).

Подобренията, насочени към ИТ отделите, включват подобрени възможности за управление, като нова поддръжка за Microsoft App-V чрез Citrix XenApp, както и нови функции за сигурност, като селективно разрешаване на JavaScript.

Софтуерът идва и с потребителски интерфейс, оптимизиран за сензорни екрани.

Изданието Acrobat XI Standard струва $299 или $139 при ъпгрейд, а Acrobat XI Pro е на цена от $499 или $199 при миграция от по-стара версия.

Цените на облачните услуги EchoSign и FormsCentral започват от $14,95 и $14,99 на потребител на месец, съответно.

IDG News Service Маями

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас