Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
27 сеп
2012
 
 

Обявиха петимата финалисти в Innovation Challenge

Петимата финалисти са Стефан Киряков, мениджър “Бизнес развитие” в Сирма солюшънс, Лора Дичева, маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт, Рени Попчева, управител на Embrioo.com, Велизар Димов, главен инженер на Johnson Controls, и Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на Мобилтел. Победителят ще бъде награден на 28 септември.

4037 прочитания

Петима финалисти в Innovation Challenge - първият национален конкурс за иновативни мениджъри, ще се борят за 100% стипендия в една от най-предпочитаните Executive MBA програми в Югоизточна Европа - тази на University of Sheffield. Други двама ще получат 50%, а за останалите ще бъдат раздадени поощрителни награди. До финалната фаза на конкурса бяха допуснати 23 кандидата.

Петимата финалисти са Стефан Киряков, мениджър “Бизнес развитие” в Сирма солюшънс, Лора Дичева, маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт, Рени Попчева, управител на Embrioo.com, Велизар Димов, главен инженер на Johnson Controls, и Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на Мобилтел.

Победителят в надпреварата ще бъде обявен на 28 септември от 19 часа в хотел Шератон София, съобщиха организаторите от Маркет Тренд и JobTiger. Той ще получи пълна стипендия на стойност 15 000 евро за Executive MBA програмата на University of Sheffield.

Журирането в конкурса протече при изключително засилена конкуренция. Оценката на кандидатите извършиха представители на организаторите от Маркет Тренд, JobTiger и University of Sheffield, както и на Софарма и Ernst and Young,  с чиято подкрепа се осъществи инициативата, а техни експерти консултираха и предоставиха ценно ноу-хау на кандидатите. Конкурсът се състоя и с медийната подкрепа на България Он Еър ТВ, JobTiger.tv, Инвестор.БГ, БГ Радио, Метрореклама и HTTPOOl.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас